Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
12:43
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 20

З  1-го січня 2016-го  року КМУ прийняв постанову, згідно якої усі работи, пов’язані з лічильниками на воду для фізосіб, покладаються на ВИКОНАВЦІВ. Монтаж/демонтаж, вартість повірки тощо. На період повірки виконавець повинен встановити тимчасовий лічильник, а не нараховувати оплату за середнім споживанням.   Від 8-го липня 2015 р. N 474 ПОРЯДОК подання засобів вимірювальної техніки на періодичну повірку, обслуговування та ремонт 1. Цей Порядок визначає процедуру подання засобів вимірювальної техніки (результати вимірювань яких використовуються для здійснення розрахунків за спожиті для побутових потреб електричну і теплову енергію, газ і воду), що є власністю фізичних осіб (далі – засоби вимірювальної техніки), на періодичну повірку, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж). Дія цього Порядку поширюється на суб&r ... Читать дальше »

Просмотров: 1271 | Добавил: wernega | Дата: 20.07.2015 | Комментарии (0)

На третьому етапі Чемпіонату України по автомотокросу та  на 2-му  етапі Кубка України по автокросу, що  відбулися 18-19 липня на трасі в с. Опитному під Дніпропетровськом серед 47 спортсменов з Києва, Запоріжжя, Мелітополя, Харкова, Одеси, Олександрії, Полтави, Кіровограда, Кременчука, Жовтих Вод, Вінниці, Чернівців та Дніпропетровська, золоту нагороду для Олександрії здобув кандитат в майстри спорту Диніїл Крисько. Тренує талановитого спортсмена його батько, колишній мотокросмен Володимир  Крисько. 

 За команду Олександрії виступали кандидат у майстри  спорту Даниїл Крисько (міни-баггі з об’ємом двигуна до 210 см3) та майстер спорту Сергій Вялих (баггі до 1600 см 3).

< ... Читать дальше »
Просмотров: 1390 | Добавил: wernega | Дата: 20.07.2015 | Комментарии (0)

Вуличні тренажери – крок до здорового способу життя Вуличні тренажери – крок до здорового способу життя Міська влада планово проводить політику фізичного розвитку олександрійців. Міський голова С.К.Цапюк поставив за мету ще кілька років тому, щоб кожен  мікрорайон Олександрії мав свої вуличні тренажери. Фізичний гарт, міцне здоров`я – це чинники яким повинні слідувати всі люди. Кожен бажає бути здоровим, бо від цього залежить покращення якості життя. Що може дати місто в задоволенні спортивного відпочинку олександрійцям? Багато чого, адже сьогодні вже стало нормою облаштування  дитячими  ігровими та спортивними майданчиками. Дякувати народному депутату А.І.Кузьменку, котрий підтримав  ініціативу і був головним спонсором новітнього багатофункціонального спортмайданчика в місті.     Влада організувала  вдалий старт програми по облаш ... Читать дальше »

Просмотров: 1105 | Добавил: wernega | Дата: 20.07.2015 | Комментарии (0)