Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
11:59
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 15

Анатолій Тримбач, керівник благодійного фонду «Шлях до життя»,  починаючи з 2009 року,  веде активну виховну, практичну  та попереджувальну роботу в боротьбі з наркоманією, що в`їлася страшною невиліковною раною в організмі українського народу...

- Відсьогодні ми започаткували до всіх нині діючих програм та акцій, що послідовно втілюються в життя  по боротьбі з наркоманією, новий напрямок в нашій діяльності, - почав свою розповідь Анатолій  Тримбач, - відкрили  анонімний пункт прийому використаних ін’єкційних шприців. Ця акція є частиною програми «Зменшення шкоди». Суть якої полягає в тому, що наркозалежні, котрі  визначили для себе такий  спосіб життя, щоб не зашкодити іншим людям, зокрема, це стосується дітей, котрі  можуть бавлячись, підняти з землі використаний шприц, поранитись, і таким чин ... Читать дальше »

Просмотров: 1529 | Добавил: wernega | Дата: 15.07.2015 | Комментарии (0)

На Кіровоградщині, в м.Олександрія  СБУ затримала на хабарі заступника начальника міського відділу міліції, капітана  В.Ніколаєва. Правоохоронець вимагав 5 тисяч гривень у місцевої мешканки за дозвіл без рішення суду на побачення з чоловіком, який утримується під вартою.

Співробітники СБУ затримали міліціонера «на гарячому» при отриманні хабара. Прокуратурою області за матеріалами СБУ розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Просмотров: 1782 | Добавил: wernega | Дата: 15.07.2015 | Комментарии (0)