Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
17:59
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июнь » 26

На традиційних зустрічах з представниками  міських ЗМІ міський голова С.К.Цапюк детально роз’яснив ситуацію з робіт по асфальтуванню міських доріг, тротуарів і дворових територій. Чи не вперше за всі роки незалежності України в нашому місті виконуються широкомасштабно відразу асфальтні роботи в кількох напрямках.

- На сьогодні план по ремонту 50 вулиць, яким найбільше рухається автотранспорт, в першу чергу, ми брали за основу автобусні маршрути, успішно підходить до завершення. Залишилось капітально  відремонтувати частину дороги по вул. Першотравневій та поточний на кількох вулицях у районі 8-ої школи. Ідея ж відновлення тротуарів і дворових територій належить мешканцям міста. На прийомах громадян, у телефонних розмовах люди розповідали про вкрай занедбані пішохідні міські та дворові тротуари. Цю ситуацію ми добре знали, але, як завжди, не вистачало коштів. Коли ж маємо фі ... Читать дальше »

Просмотров: 995 | Добавил: wernega | Дата: 26.06.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні ФК «Олександрія» в рамках підготовки до старту  чемпіонату  «Ліга-Парі-Матч»  зустрівся з 5-ою командою серед найсильніших команд України - «Ворсклою». Матч видався цікавим і змістовним. В.Шаран задіяв у поєдинку обидва склади гравців.

«Олександрія»: Новак, Чеботаєв, Шендрік, Сухоцький, Басов, Банада, Степанюк, Грицук,  к/к, Старенький, Чорній (Полярус, 30), Пономар.

2-й тайм: Леванідов, Ломко, Микицей, Імереков, Запорожан, к/к, Полярус (Голенков, 70), Леонов, Бичков, Козак, Морозенко, Коломоєць.

Гравці відчувають відповідальність і розуміння важливості кожного кон ... Читать дальше »

Просмотров: 1140 | Добавил: wernega | Дата: 26.06.2015 | Комментарии (0)