Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
17:33
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июнь » 14

14 червня в Палаці культури та відпочинку «Світлопільський» відбувся 25 -й  ювілейний конкурс краси «Досконалість Центр 2015». Модельна школа  «Інтрига» під керівництвом  Н.Біланюк вкотре продемонструвала, що наші дітки, юні дівчата, вміють з ранніх років дивувати своїми талантами у співі, декламуванні, танцях та вмінню хороших манер. Показати свої надбання цього разу дали згоду 28 учасниць конкурсу. Серед яких букли і представники з Кіровограда та Кременчука.

 А змагалися юні красуні в наступних номерах: візитка, талант, фітденс (танець), показ та вечірнє.

Юна учасниця , 5-ти річна Грицко Ліліана стала Міні-міс «Досконалість Центр 2015», 2-а Міні-міс стала Саламатіна Єва.  Перша Міні- міс – Загорулько Дуняша( Кременчук).

Першою Літл Міні-міс стала Сулімовська Софія, 2-а літл  Міні-міс стала ... Читать дальше »

Просмотров: 1729 | Добавил: wernega | Дата: 14.06.2015 | Комментарии (0)

Рубрика: «Нові виклики сьогодення» 

Люди, котрі страждають через обмеженість опорно-рухового апарату, що  не дозволяє  самостійно пересуватись, такі люди постійно страждають від неможливості спілкування. Тому,  кілька років тому була прийнято відповідне розпорядження Уряду про будівництво пандусів в місцях масового скупчення людей: пошта, магазини, держустанови, лікарні, вокзали, навчальні заклади і т. ін

 Прийшла черга до облаштування  пандусів у під’їздах багатоквартирних будинків, в  яких мешкають люди за відсутності самостійно ходити. Коляска – єдиний шлях до людей - до життя, що вирує за вікном…

 Перші такі пандуси з`явилися  по вул. Калініна, 75, в якому проживають  двоє інвалідів першої групи, які ще  минулого р ... Читать дальше »

Просмотров: 889 | Добавил: wernega | Дата: 14.06.2015 | Комментарии (0)