Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
01:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 28

Сьогодні, 28 травня 2015 р. в районній бібліотеці ім. Д.Чижевського відбулася презентація книги «А.Кохан, лікар, краєзнавець, журналіст». До збірки ввійшли  книги, поезія, статті та біографічні матеріали . Упорядником даного видання на 700 з гаком сторінок став місцевий журналіст, краєзнавець В.Голобородько.  Відразу після смерті почесного громадянина м. Олександрія А.І.Кохана, він дав обіцянку рідним систематизувати та  видати  архів Анатолія Ілліча окремою збіркою.

Дружина Р.С.Кохан  подякувала всіх, хто приклав свої зусилля, щоб книга стала доступною широкому загалу людей. 46 примірників  книги – це перший крок у напрямку шкіл, бібліотек, за яким буде і наступний…    

  На презентацію прийшли ... Читать дальше »

Просмотров: 1295 | Добавил: wernega | Дата: 28.05.2015 | Комментарии (0)

 27 травня на першу роковину з дня загибелі  у зоні АТО нашого земляка С.Кравченка, капітана військової частини № 2269 Національної гвардії України, відбулося вшанування  його світлої пам`яті.

На  фасаді ЗОШ I-III ступенів №2  ім. М.Горького  було урочисто  відкрито меморіальну пам’ятну  дошку загиблому герою АТО. Своїми спогадами про Сергія поділилася його класний керівник Г.Гадяцька, яка нагадала рідним героя, школярам,  військовослужбовцям та гостям про порядність і надійність Сергія, його доброту і вихованість за роки навчання в школі, поділилася спогадами його однокласників, які і сьогодні не вірять в смерть свого однокласника.

Виступаючи перед присутніми,  міський голова С.Цапюк, наголосив, що подвиг С.Кравченка, який загинув  при виконанні бойового завдання під Слов` ... Читать дальше »

Просмотров: 1040 | Добавил: wernega | Дата: 28.05.2015 | Комментарии (0)