Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
22:35
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 25

 З кожним роком віддаляється дата смертоносного  вибуху 4-го ядерного реактора  на Чорнобильській АЕС. 29 років тому Європа стала на межі техногенної катастрофи, що могла привести до страшних наслідків.  Так  завдячуючи і нашим чорнобильцям-землякам, котрі  виконали свій громадянський обов’язок, ціною свого здоров`я, врятували світ від  атомної смерті.

  Володимиру  Уварову в 1986 році було 20 років, коли його призвав військкомат на ліквідацію наслідків аварії на ЧАЕС.  Він один із наймолодших чорнобильців, хто отримав максимальну дозу опромінення.

- Родом я зі степового Криму, з Червоногвардійського району. У 1984 році призваний на строкову службу. Служив в  Туркестанському військовому окрузі. Тільки демобілізувався, на той час вже був одружений. Повернувся з дружиною на ... Читать дальше »

Просмотров: 1029 | Добавил: wernega | Дата: 25.04.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні по всій Україні проходив суботник «За чисте довкілля». На жаль, культура українського народу ще не доросла до того, щоб  бути серед  європейської спільноти.  Одна справа силою рухатись туди, а інша – вийти на узбіччя дороги в будь-якому напрямку  чи на Кіровоградський  напрямок, чи  на Кременчуцький, чи  на  Дніпропетровський, щоб побачити наші «прагнення, нашу культуру » -  засміченість посадок, вулиць, парків, місць масового збору людей непотребом  життєдіяльності відкидає нас на десятки років від європейської цивілізації.

 Кожного року організовуються суботники по прибиранню сміття і кожного року все більше і більше його засмічує наше  довкілля. Ось і  цього року  понад 3 ... Читать дальше »

Просмотров: 1350 | Добавил: wernega | Дата: 25.04.2015 | Комментарии (0)