Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
16:31
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 21

Про Самуїла Кругляка, юного олександрійського талановитого фізика, який став автором винаходу добування електричної енергії з атмосфери, сьогодні говорить  вся Україна, і не тільки. Конкурсна перемога в Intel  Eco Ukraine  дозволила ліцеїсту  ЛІТа (Ліцей інформаційних технологій) представляти Україну на Всесвітньому конкурсі Genius Olimpiad (Олімпіада геніїв) в Нью-Йоркському державному університеті США, що відбудеться 15- 19 червня  2015 року.   

Симпатичний юнак з фізично загартованою фігурою, розумним поглядом, усміхненими очима і відкритим обличчям, відразу налаштував на цікаву, змістовну бесіду.

- До 8-го класу я навчався в гімназії-інтернат. Саме звідти і бере початок моя зацікавленість квантовою  фізикою.  З  9-го класу навчаюся в  ЛІТі. Більше полюбляю точні науки. По іншим предметам – ... Читать дальше »

Просмотров: 1411 | Добавил: wernega | Дата: 21.04.2015 | Комментарии (0)

  Не можна уявити життя людини без книги. Книга була є і буде джерелом знань, невичерпної енергії, що виховує, навчає... Кажуть мало читаємо, більше слухаємо радіо, дивимось ТБ,  соціальні мережі, але все це разом не може замінити спілкування з книгою: повернутись до неї в любий час, перегорнути сторінки, зробити виписки, звірити свої думки…

У розмові з новопризначеним директором місцевої  книгарні «Світоч-книга» Людмилою Остроушко хотілося дізнатися, в чому криється основна причина духовного зубожіння олександрійців?

- Насправді, ті, хто читав, цікавився літературою різноманітного спрямування і в минулі кращі роки, і сьогодні постійно відвідують книгарню, цікавляться новинками.  Знаєте – це ті люди, котрі  завжди цінували і цінують ... Читать дальше »

Просмотров: 1544 | Добавил: wernega | Дата: 21.04.2015 | Комментарии (0)