Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
22:48
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 10

Переглянув відео з так званою бійкою заступника начальника міськвідділу міліції м. Олександрія О. Антонова, що викладена в соцмережах. Приклеїли  тавро  «спровокував»  бійку. Він що руками махав, першим когось вдарив? Слова, які  б не були не дають права бити. Ніхто свавілля - бійку позитивно не оцінить. Думаю, що  до крайніх слів мова не дійшла. Те,що людина напідпитку щось говорила, то це нікому не забороняється. Головне, що він не був ініціатором бійки.  На відео чітко зафіксовано, що він першим вийшов з кафе. Слідом за ним вийшла компанія з кількох осіб. Чому пішла за ним?  Яка напрошується думка з цього приводу? А не пішли вони, щоб «провчити»  грубіяна.  Гадаю, що ці люди не чаї розпивали в кафе. Чітко видно, що один із молодиків  б`є чоловіка в область шиї, той валиться з ніг. Хто ж бійку спровокував насправді? Ду ... Читать дальше »

Просмотров: 1645 | Добавил: wernega | Дата: 10.04.2015 | Комментарии (1)

Так, за розпорядженням Президента України від 9 квітня 2015 року серед  призначених на посаду голів районних адміністрацій два мешканці Олександрії: Юрій Гугленко та Сергій Завалій.

Гугленко Юрій Олександрович - призначений головою Знам`янської РДА. Народився 25 квітня 1981 року, м.Олександрія. Вища юридична освіта. Навчається в академії Управління при Президенті України. Працював  керуючий апаратом Олександрійської РДА, віце- президентом ПФК "УкрАгроКом" та ФК "Олександрія", помічником-консультантом народного депутата України С. Кузьменка та А.Кузьменка (нині), обирався депутатом Олександрійської райради. До обрання на посаду голови РДА -  радник губернатора С.Кузьменка. Вмілий менеджер, відповідальний за доручену справу, відмінний  організатор, юридично грамотний, діловий, доступний, людяний, порядний і чуйний, патріот ... Читать дальше »

Просмотров: 2396 | Добавил: wernega | Дата: 10.04.2015 | Комментарии (0)