Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
14:34
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 04

2-го березня, після трьохтижневого навчально – тренувальних збору, який проходив в Туреччині, ФК «Олександрія» повернувся додому. Тренерський штаб надав гравцям чотири дні відпочинку і 6-го березня команда приступить безпосередньо до підготовки до другої частини чемпіонату, правда вже в рідних стінах. Прес-служба планує взяти інтерв’ю в головного тренера ФК «Олександрія», в якому Володимир Богданович підіб’є підсумки двох навчально – тренувальних зборів, які проходили в Олександрії та Туреччині відповідно.


Сайт ФК "Олександрія"

Просмотров: 995 | Добавил: wernega | Дата: 04.03.2015 | Комментарии (0)

Вчора, 3-го березня, міський голова С.Цапюк провів виробничу нараду зі структурними підрозділами міськвиконкому, на якій велику стурбованість  викликало різке підвищення цін на хліб, цукор, овочі та інші продовольчі товари. С.Цапюк доручив управлінню економіки міської ради детально проаналізувати стан справ на споживчому ринку міста та дотримання суб’єктами господарювання постанови Кабінету Міністрів «Про затвердження порядку формування цін на продовольчі товари, щодо яких запроваджено державне регулювання» та розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації «Про регулювання цін на основні продовольчі товари». Після цього буде проведена розширена нарада за участю підприємців, які торгують продуктами харчування. Крім того, управління економіки направить лист до антимонопольного комітету з проханням роз ... Читать дальше »

Просмотров: 1286 | Добавил: wernega | Дата: 04.03.2015 | Комментарии (0)

Епопея з закриттям- незакриттям НВО « Етал» сколихнула  обласну та місцеву владу, всю громадськість міста. Найбільше втрачають працівники заводу -  роботу, соцпакет. Місто – податки, область – потужне виробниче об`єднання… Два мітинги, що передували закриттю підприємства, приїзд міського голови С.Цапюка на підприємство, а також  за дорученням  губернатора С.Кузьменка  на зустріч з керівництвом  заводу  приїздив його заступник С.Коваленко, принесли свої певні позитивні результати. Є надія, що підприємство буде працювати.

 Так, 24 лютого став вирішальним днем у долі заводу. Зранку разом  з представниками  Олександрійської міської влади: секретар міськради Г.Лоцман і начальник управління економіки Р.Черевашко зустрілися з представником власника ПрАТ«НВО«Етал», засту ... Читать дальше »

Просмотров: 1611 | Добавил: wernega | Дата: 04.03.2015 | Комментарии (0)