Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
12:44
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 26

Сьогодні вкотре повернулися волонтери- афганці  з зони АТО на чолі з В.Кондрескулом, головою  громадської організації «Олександрійська районна спілка ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів)» та афганцями з Олександрівського району в чергове відправились до   військовослужбовців  17-го батальйону, що перебувають під Горлівкою, щоб доставити допомогу:  продукти харчування, куриво, одяг.  

-Мене особисто вразив патріотизм наших воїнів, їх готовність захищати країну. Хлопці добре розуміють, що сьогодні переживають  українці в зв’язку з гіперінфляцією, що привела до  недосяжних цін на продукти харчування. -Людям тяжко сьогодні в тилу, а вони відривають від себе і надають допомогу нам,- кажуть розчулені постійною увагою атовці. Вони щиро дякували за допомогу небайдужих людей, і просять бога, щоб скоріше повернутися додому з миром.  Допомога  своєчасна, такі поїздки для наших захисників, як к ... Читать дальше »

Просмотров: 1168 | Добавил: wernega | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

Питання  з проблематики  захисних споруд на випадок надзвичайних ситуацій виникло не сьогодні і не вчора. Це спадщина, що дісталась нам понад два десятиліття тому назад, коли було ліквідовано цивільний захист населення, коли підприємства, де були облаштовані захисні укриття, сьогодні також ліквідовані.

Зараз, коли йде війна, коли гине мирне населення від бомбардувань, виникла нагальна потреба захистити людей від можливих трагедій. Уряд віддав розпорядження головам  облдержадміністрацій  привести  в стан готовності  всі наявні підвальні приміщення (захисні укриття) підприємств,  житлового сектору, закладів освіти, медицини.  Як проходять роботи по виконанню доручення уряду, губерантора С.Кузьменка  розповідає начальник управління з надзвичайних ситуацій міської ради Сергій Шурай:

- Ол ... Читать дальше »

Просмотров: 1696 | Добавил: wernega | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)