Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
10:07
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 31

Ми проводжаємо 2014-й рік. Не хочеться говорити про всі його труднощі та трагедії, але й забути їх – неможливо. Попри усі випробування – це був знаковий рік для України, який змінив нашу державу і нас самих. І ми твердо відстоюємо свої переконання, справедливість, право вибору: незалежну Україну нікому не здолати.
Ми розуміємо, що і наступаючий 2015-ий рік буде також складним. Але ми сильні, коли єдині. Згуртувавшись, ми здатні подолати будь-які негаразди.
Я хочу подякувати кожному із вас за сумлінну працю, за небайдужість, за активну громадянську позицію.
Давайте усі разом, об’єднавши зусилля, працюватимемо й далі на благо рідного краю, усієї України.
Щиро вітаю вас з Новорічними і Різдвяними святами. Нехай вони принесуть нам мир, спокій, міцне здоров'я і здійснення усіх задумів та мрій.
 

... Читать дальше »

Просмотров: 585 | Добавил: wernega | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

Відходить в історію найтрагічніший за всю історію післявоєнного періоду  1941-1945 років  -2014-й рік. Його трагічність заключається в  тому, що відбулася зміна суспільно-політичної формації. фактично насильницьким шляхом, в якій головну роль знову зіграв народ – протистояння на Майдані – революція гідності. Стара влада відійшла.  Яке прекрасне слово,  але в ньому сотні смертей, мільйонна трагічність, поривання, нездійсненні мрії і сподівання. Зламалася епоха  українського буття.  Країна розділилася на два табори. Посмагованість, строкатість людей: з одного боку захід, з іншого – схід. Революції завжди завершуються громадянськими війнами. Це закономірно  - це закон історії через який пройшли десятки країн світу (Франція – тріумвірат, Баварська революція в Німеччині, іспанська, кубинська, афганська африканські…).  За кожною з них – смерть і горе, розруха і голод…

... Читать дальше »

Просмотров: 781 | Добавил: wernega | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)