Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
10:26
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 13

 Сьогоднішні події на Сході країни не всиляють жодного оптимізму стосовно  подальшого  розвитку футболу на Сході, що є частиною суспільного життя Донбасу.  Все частіше можна почути, що скорочення ПЛ до 10 команд буде неефективним явищем для українського футболу. Тому є пропозиції об`єднати ПЛ з першою лігою.  На яких умовах?  У разі, якщо команди з Донецька та Луганська відмовляться від участі в ПЛ. Кому потрібен футбол у чужому місті, коли рідна земля стогне від смертей та руйнації. Наприклад, алчевська «Сталь», не дивлячись, що Алчевськ не «воює» (кілька років тому на коксо-хімічному та металургійному комбінатах відбулося  технічне переоснащення  потужностей за участі російського бізнесу. Хто ж буде «різати курку, котра несе золоті яйця&ra ... Читать дальше »

Просмотров: 497 | Добавил: wernega | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

Після травневого здорожчання вартості газу почався масовицй перехід на опалення з газу на тверде паливо. У розмовах майже всі, хто не користується субсидіями обзавівся твердопаливним котлом, або поставив електрокотел. Зрозуміло, що  споживання газу зменшилось у масштабах  населення країни. Мені здається, ніколи нам не скажуть наскільки ж скоротилось споживання українського  газу населенням, бо вивільнений газ повинен був іти на потреби промисловості, щоб зменшити енергозалежність від  іноземного газу.  Чому, бо вигідно продавати український по ціні  імпортного, хоча він у рази дешевший поивне бутти.

  Майдан, революція, надія  людей, що все буде справедливо, знівелювалася. Обіцянки залишилися обіцянками. Більше того,   сьогоднішні щоденні новини урядовців  шокують населення України. 

  Ще у верес ... Читать дальше »

Просмотров: 723 | Добавил: wernega | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)