Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
06:14
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 02

 Завершився 2-й тур в першій лізі. Сказати, що він був не цікавим  - не можна. Він в деякій мірі  став по результатах кількох поєдинків несподіванкою. Виділити можна поєдинок між командами  «Нафтовик-Укрнафта» - «Гірник-Спорт», що завершився перемогою дебютанта першої ліги з Комсомольська. «Гірники» впевнено здолали одну з найстабільніших команд, сильного суперника для всіх, без виключення, команд. Три голи – це серйозна заявка комсомольчан на те, що ця команда вміє забивати. Андрієвський та Кірієнко наприкінці першого тайму відзначилися голами, а на 67-й хвилині Герасимець поставив тверду крапку  в поєдинку. І це при тому, що «гірники»  перебували в гостях. «Олександрія» добре знає, як важко  відбирати очки в охтирчан, коли вони грають вдома. У наступному,  3-му турі, 10 серпня (згідно ... Читать дальше »

Просмотров: 470 | Добавил: wernega | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

 

  Знаю Людмилу Дмитрівну біля двадцяти років. Більше, як ділову жінку, оптиміста по життю, відкритого в спілкуванні. Свого часу вона керувала  місцевим відділенням «Промінвестбанку» в м. Олександрія.  Знала свою роботу досконало,  колектив цінував її  за професіоналізм, порядність і  вимогливість.  Роки йдуть невпинно, -  і вже відпочинок. Здавалось, що домашньої роботи в домоволодінні вистачить сповна... Ні, не така вона, щоб сидіти без діла.

- Років  з п’ять тому вирішила чимось зайнятися. І зайнялася вишивкою кольоровими нитками та бісером. Не все легко давалося, та  вирішила, що це моє покликання. Усидчивість, спокій і витримка повинна бути завжди з вами, щоб мати успіх у цій справі, -говорить Людмила Дм ... Читать дальше »

Просмотров: 855 | Добавил: wernega | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)