Поздравляем Вас Гость
Вторник
07.05.2024
04:34
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Февраль » 23

Андрій Ніколаєнко написав заяву про відставку з посади голови Кіровоградської облдержадміністрації.

Текст заяви розміщений на офіційному сайті ОДА.

«Враховуючи відсутність чіткої вертикалі влади в країні та для запобігання конфронтації і подальшого протистояння, глибоко усвідомлюючи свою відповідальність за стабільність ситуації в області, я прийняв рішення про свою відставку з посади голови Кіровоградської обласної державної адміністрації», — йдеться в заяві.

Андрій Ніколаєнко також запропонував піти з посад головам РДА.

Просмотров: 470 | Добавил: wernega | Дата: 23.02.2014 | Комментарии (0)

 Здається, що дії народної ради, що зорганізувалася 21 лютого стають рушійними та ініціативними - в понеділок  рада закликає олександрійців о 9.30 пікетувати міську раду. Мета одна - відставка місцевої влади, розпуск виконкому.  Якщо кількість  людей буде такою, якою вона була під час повалення Леніна, то влада повинна зробити правильний висновок. Який він буде? Побачимо. Чи погодяться вони на вимоги Майдуну? Головне, щоб не було кровопролиття, насильства з боку обох сторін...Ми люди! В.о.СБУ В.Наливайченко закликає саме до цього.
  Влада в країні змінилася. І це треба прийняти, бо справді те, про що ми почули, далі почуємо і побачимо, повинно змінити наше життя. щоб влада більше не крала, не гнобипа, не принижувала, щоб  не було кланів, кумовства. щоб була робота всім...  Повіримо, щоб вкотре не обманутись. До влади повинні прийти всі, хто не заплямував себе, незалежно ... Читать дальше »
Просмотров: 471 | Добавил: wernega | Дата: 23.02.2014 | Комментарии (0)

  Про це стало відомо після того, як були проголосовані доленосні законодавчі акти 22 лютого 2014 року.  Про це С.Кузьменко особисто повідомив  представників ЗМІ сьогодні о 16.00.
 -Вчора  було проголосовано про повернення до Конституції 2004 року. Сьогодні ми проголосували за акт про безпосередню дію Конституції. Крім цього, прийняті головні документи, що гарантують конституційність першочоргових завдань до виконання, а також було проголосовано ряд документів, у тому числі і за звільнення Юлії Тимошенко. Також у відставку пішло і керівництво  парламенту. Ми це рішення Ради підтримали. Відповідно, я можу сказати, що моя вчорашня заява, що я повинен  виконати  свій обов`язок, як депутат і громадянин, виконано. І зараз я можу прийняти те рішення, яке прийняв, - сказавв С.Кузьменко, народний обранець від Олександрійського 103 виборчого округу, якого обрано по мажоритарному списку.
 
Просмотров: 460 | Добавил: wernega | Дата: 23.02.2014 | Комментарии (0)

  Іван Мельник  
 22 лютого надовго запам`ятається олександрійським жителям - цього дня за всю пострадянську історію олександрійці відправили Леніна  у вічність забуття. 
Близько 18. 00 год. почала збиратися  молодь.  Під гасла "Смерть кату", "Комуняків на гілляку", спочатку  розписали постамент, а далі гурт молоді відправився до залізничного вокзалу, щоб там "відправити ката українського народу" в небуття. Якихось 20 секунд і все...
Повернувшись на площу, почали готуватись до повалення Леніна на однойменній площі. Здивувало, що на захист свого керманича не вийшов жоден комуніст Олександрії. Один із молодиків став на захист, зверутаючсиь до своїх друзів, щоб не чинили вандалізм... Його відтіснили... Приїхали старші, грузовий автом ... Читать дальше »
Просмотров: 529 | Добавил: wernega | Дата: 23.02.2014 | Комментарии (0)