Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
22:57
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Апрель » 6 » Золоту сторінку «Олександрія» написала
22:46
Золоту сторінку «Олександрія» написала

 

 Грандіозна сенсація в  українському футболі -  ФК «Олександрія» вибила в ¼  фіналу Кубку України – чинного чемпіона України, гранда футболу – київське «Динамо». За сумою двох поєдинків 2:1 (в Києві 2 березня - 1:1, грали господарями), а сьогодні в  Олександрії  кияни на правах господарів приймали  «гостей» - «Олександрію»  і програло - 0: 1. Золотими літерами  вписано в історію олександрійського футболу цю визначну перемогу. За всю історію нашої  команди такого досягнення олександрійці ще не здобували. Доходили до 1/8, до ¼, а сьогодні підопічні В.Шарана та президента клубу С.А.Кузьменка здійснили величезний прорив на шляху визнання «Олександрії», як команди з якою треба рахуватися, як рахуватися з кожним суперником - відноситися до нього з належною увагою.  Чого гріха таїти - кияни  сьогодні грубо грали проти  нашої команди... вилучення з поля їх гравця, тому підтвердження. Недаремно головний тренер динамівців С.Ребров на післяматчевій прес- конференції  відмітив, що «Олександрія» добротна, завжди  мотивована на перемогу команда.

 - З «Олександрією» дуже важко грати. І сьогодні ця гра довела, що «Олександрія» була сильніша. У нас не було яскравої гри. «Олександрія» хотіла більше перемогти. Я не бачив на полі своїх гравців, хоча вони грали...

Звісно, що настрій у керманича «Динамо» чи не вперше за весь період його перебування на посаді,  був вельми нікудишній, його команда зіграла гірше-гіршого,    можливого. «Олександрія», на противагу,  була мотивована кількома днями раніше програшем. Тренери та футболісти зробили вірні висновки. Вийшли на поле і довели, що і в  маленьких провінційних містечках є команди з якими треба рахуватися. Гол від А.Чорнія на 24-й хв. став золотим історичним голом…    

 Головний тренер  «Олександрії» В.Шаран, якого журналісти зустріли бурхливими оплесками, щиро подякував за підтримку всіх, хто сьогодні прийшов на «Ніку», на підтримку рідної команди.

- Щиро вітаю всіх уболівальників, які  мали змогу насолодитися  яскравим  футбольним святом радості від здобутої перемоги. Впевнений, що після цього поєдинку  когорта вболівальників по країні значно зросте, які переживатимуть за невеличке  містечко. Здавалось, що  це неможливо, але й неможливе збувається, коли ти цього прагнеш. Я вдячний гравцям, президенту клубу, всім, хто щиро вболіває за «Олександрію». А зараз мої  думки  вже  про матч з «Карпатами».  В.Пономар отримав травму – результат буде відомо тільки завтра. Ще раз хочу сказати, що в команді 25 гравців, які повинні виходити на поле і добросовісно робити свою роботу.    
 Епохально, ще довго футбольні функціонери будуть дивуватись, заздрити, радіти такому успіху. А дехто вже встиг закинути, що аншлагу не було. А чому не згадав автор, що в  Києві на «Динамо» прийшло аж 3,500 глядачів.В Олександрії було 7000 тисяч. Було! …Не кожному з них у свій час вдавалося добитися таких результатів. «Олександрія»  вкотре заявила про себе класною грою, дисципліною, порядком, згуртованістю, наполегливістю і місцевим патріотизмом, який надихає президент клубу С.А.Кузьменко, який сьогодні гордий за свою команду, гордий від радості того, що посіяне колись М.Лавренком здорове зерно, по-господарськи доглянуте, викохане дбайливими руками трударів землі,  сьогодні радує золотими  врожаями  перемог. Це велична перемога, яку зараз не збагнути, відразу не зрозуміти всього того, скільки вкладено сил і енергії, скільки віддано моральних та матеріальних затрат, щоб мати такий результат. Для «Олександрії», для її гравців…, здається, сьогоднішня перемога – найвища  відзнака за їх невтомну працю, віру і устремління на шляху до неї. Мрії збуваються для тих, хто не лише мріє, а й постійно рухається на шляху до омріяного.

«Олександрія» - це не просто  команда – це згусток, це родючий грунт, відбірне засіяне  зерно, що має дати золотий колос...  Ми віримо в «Олександрію», ми чекаємо нових неймовірних перемог, бо ми цього варті.  26 років тому назад розпочався новий  футбольний шлях олександрійського футболу. Ніхто й гадки не мав на той час, що ми будемо вигравати  в «Дніпра», «Карпат», «Ворскли», «Кривбасу», «Оболоні», «Волині», «Говерли», а сьогодні черга дійшла і до «Динамо».  Віват переможцям! Слава «Олександрії!».

 

І.Мельник          

Просмотров: 1568 | Добавил: wernega | Рейтинг: 4.5/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]