Поздравляем Вас Гость
Среда
01.05.2024
02:16
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 4 » Запорука успіху "ОлександріЇ" - в її стабільності
13:43
Запорука успіху "ОлександріЇ" - в її стабільності

Команда  відпочиває- набирається сил, щоб вже 21-го грудня  розпочати перший етап підготовки до весняно-літньої частини Чемпіонату з футболу серед клубів першої ліги. Головний тренер  ФК "Олександрія"  Володмир Шаран поділився  своїми  враженнями  від результуту  виступу команди в першому колі та  розповів про план на завтра.  

- Завдяки чому ФК «Олександрія» продемонструвала такий феноменальний результат в першій частині чемпіонату?
- Немало роботи було проведено і прикладено зусиль, наполегливості та самовіддачі з боку гравців, а також стабільності клубу, завдячуючи нашому керівництву на чолі з президентом Сергієм Кузьменком. Селекційна робота, яку провели в міжсезонні, виправдала наші сподівання, і принесла хороші результати. В першу чергу, - це лінії захисту та атаки. Забивний нападник, який допомагав вирішувати долю матчу, а також захисники і голкіпер, які виконували свою роботу на високому рівні. У цілому, селекцією задоволений, але на цьому тренерський штаб не зупиняється. Більшість футболістів, яких хочемо бачити в нашому складі, зараз, на жаль, знаходяться на контрактах, які закінчуються влітку. Гравці, що поповнять наші редути, їх буде небагато, але маю надіюі сподіваюсь, що вони підсилять гру нашої команди. Взимку в нас буде час для того, щоб підтягнути фізичні кондиції гравців, і новачків, і тих гравців, які в команді вже не перший рік. Та ціль, яку перед нами поставило керівництво клубу перед початком чемпіонату, виконана. Хлопці підійшли до виконання завдання дуже професійно. По настрою тренерського штабу, та і самих гравців видно, що по закінченню Чемпіонату ми хочемо зайняти першу сходинку турнірної таблиці і вийти до елітного дивізіону.
- Багато хто з фахівців говорить, що не варто мати такої кількості тренерів в тренерському штабі.
- Я з цим не згодний, адже кожен виконує свої обов’язки. Влітку до нас приєдналися Ю.Гура та С.Лактіонов. Це люди, дійсно, професіонали своєї справи. Зараз в нас є більше можливостей і переглядати суперників, і проводити селекційну роботу. Важливо, що кожен має власну думку, і прислухаючись до них, я вже вирішую план і на гру, і на тренувальний процес. Як на мене, чим більше помічників, тим кращий результат. Дуже важливий фактор, що під час літнього навчально-тренувального збору, який нами було вирішено провести вдома, на рідних футбольних полях, провели 5 контрольних матчів проти команд першої ліги, які нині протягом першої частини чемпіонату продемонстрували хороший футбол, і деякі з них займають досить високі місця. Слід відмітити те, що в рідних стінах ми не втратили жодного очка.
- На Вашу думку, що не дозволило команді на фінішній прямій  потужно її завершити?
- Відверто кажучи, я очікував спаду раніше, але це сталося в кінцівці. На це вплинули і травми провідних футболістів, і перебір жовтих карток, психофізична втома. У деяких матчах ми задіяли свіжих гравців, у яких мало ігрової практики. Стосовно нічиєї з кіровоградською «Зіркою», то ми знали, що нам буде нелегко, адже в нас був досить насичений графік, майже три матчі за тиждень. В принципі, ми задоволені і цим результатом, а от нічийний результат з «Буковиною» для нас, - як поразка. Завжди тяжко грати на Західній Україні.  В кінцівці, грали після кубкового поєдинку з дніпродзержинською «Сталлю», перевага була на нашому боці, але могли і програти, скажу – дуже тяжко грати на полях не досить належної якості. Граючи проти «Десни», майже всі голи, що ми пропустили в тій грі, та й  протягом першої частини Чемпіонату, були після стандартних положень, що є для нас слабкою стороною.
- Скажіть, будь ласка, які найближчі плани команди в міжсезоння?
- За традицією проведемо передноворічний навчально-тренувальний збір в Олександрії. Команда збирається 21-го грудня, щоб провести традиційний футбольний збір. Це будуть легкі тренування, вони будуть проходити в спортивному залі КСК «Олімп», гратимемо в міні-футбол, займатимемося в тренажерній залі. Потім, з 15-го січня команда знову збирається, проводемо повне медичне обстеження, і 25-го січня маємо вилітати на двотижневий навчально-тренувальний збір до Туреччини. Там плануємо провести п’ять контрольних матчів і 8-го лютого повернутися додому. Надалі треба буде обговорити наші плани з президентом клубу.
-Як Ви оцінюєте активність уболівальників протягом осінньої частини чемпіонату?
- Я дуже вдячний вболівальникам тому, що незважаючи на ту ситуацію, яка зараз в країні, на погодні умови, вони нас підтримують, як на домашніх матчах, так і в виїзних зустрічах. У першу чергу, намагалися грати для них і радувати їх позитивними результатами. На офіційному сайті мною було прочитано, що середня кількість вболівальників в домашніх поєдинках складає понад дві тисячі глядачів, особисто я вважаю, що це хороший показник для першої ліги  тому, що, навіть,  у Прем'єр-Лізі не кожна команда має такі результати. Ми їм вдячні за це і будемо навесні так само радувати хорошою грою та позитивними результатами. Вагомим фактором є те, що президент клубу Сергій Кузьменко вирішив зробити безкоштовний вхід на стадіон. Такий метод приніс позитивний результат, як для вболівальників так і для команди.

 

Розмову провів Юрій Біланюк 

Просмотров: 523 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]