Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
17:56
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Апрель » 26 » «Закалили» таки «Сталь»
10:57
«Закалили» таки «Сталь»

ПФК «Олександрія» - ФК «Сталь» (Алчевськ) – 3:0 (1:0).
25.04.14, 18.30,  КСК «Ніка», 1500 глядачів, + 16 С, оцінка поля 5.

На сьогодні це правда, що  професіональний футбольний клуб «Олекасандрія» в сезоні  20013/2014 сильніший від  ФК «Сталі» за двома перемогами. І в другому колі олександрійці відправили в ворота Ганєва три «сухих» м`ячі (в першому також було забито три, але з різницею в один гол господарів – 3:1, - авт.). 

Суддя в полі: В.Бондар (Харків).
Асистенти судді:  М. Левченко (Кривий Ріг), В.Шланчак (Черкаська обл.).
 4-й резервний суддя: П.Почепецький (Дніпропетровськ).
Спостерігач суддів: Р.Гамаль (Чернівці).

ПФК «Олександрія»: Леванідов, Сухоцький, Кіча (Бідловський,53), Сидоренко, Запорожан,к/к, Шендрік, Старенький (Голенков,75), Коломоєць (Локтіонов, 84), Микицей, Банада, Чорній (Зейналов,60).
Запасні: Зарубін, Іващенко, Озарків.
Головний тренер: В.Шаран.

«Сталь»: Ганєв, Тимофієнко (Солдат, 53), Максименко, Ковальов, Хромих, Дегтярьов (Сікорський,63), Колінс (Батіщєв,72), Батюшин, Поступаленко (Леонов,46), Трояновський, Акіменко, к/к.
Запасні: Піцан, Гордя, Єрмаков.
Головний тренер: В. Плотников.

Попередження: М.Максименко, 29, Батюшин,48.
Вилучення: М.Максименко,86.
Голи: С.Старенький, 44, 50, Бідловський,88.

 Маючи в пасиві три поспіль поразки ( від «Полтави», «Олімпіка» та «Сум»), далі вже відступати було нікуди. Витримка  і підтримка президента клубу С.Кузьменка мала рацію – в домашньому  протистоянні його команда змогла доказати, що вона  займає своє місце в турнірній таблиці гідно і законно.  Перед матчем С.Кузьменко коротко сказав, що вірить у команду, а головне на підтримку  уболівальників, які завжди в важку хвилину з розумінням ставилися до гравців і керівництва клубу:

Іншого завдання, ніж виходити на поле і вигравати не може бути. Так  було визначено, коли я прийняв  клуб. Сьогодні, повірте, що буде цікавий та видовищний футбол. Ми всі зачекалися добротної і бажаної гри, - наголосив С.А.Кузьменко.

  І вона відбулася. У першому таймі було кілька гострих моментів, які могли завершитися взяттям воріт алчевців. Найбільшу старанність і націленість на ворота суперника проявляв Старенький. Не дивлячись , що перші хвилини  все таки  більше гостювали на нашій території гості, але гра від оборони з кожною хвилиною переходила в небезпечні моменти біля воріт суперника.   Вже на 13-й хв. поєдинку Старенький після навісу в штрафну  у високому стрибку  пробивав в напрямку воріт «Сталі» - м’яч пролетів у метрі від стійки воріт. На 15-й хв. він знову веде активну боротьбу на другому поверсі загрожуючи воротам гостей.  З кожною хвилиною атаки  гостей стають більш організовані, динамічні, швидкісні та комбінаційні. Не витримують нерви на 29-й хв. у Максименка – попередження.

«Сталь» відповіла першим ліпшим моментом на 36-й хв., коли до м’яча приклався Трояновський.

44- а хвилина стала підсумком старань гравців «Олександрії» у першому таймі. В черговій атаці Запорожан  віддає пас на відкритого Старенького (на фото вище за мить Старенький отримає пас і заб`є перший гол, - авт.), який виходить віч-на-віч з голкіпером алчевців і влучно пробиває в лівий дальній кут воріт.  Вирують трибуни від такого повороту справи. Повірили, що можна забивати лідеру, що команда грає.

  По перерві старанність наших земляків дуже швидко перевтілилась у другий забитий м’яч. На 50-й хв. Чорній віддає вдалий  пас на Старенького, який атакував лівим флангом. Сергій з лівої ноги влучно пробиває у лівий  голкіпера кут воріт – 2:0.  Уболівальник піднімається з трибун в емоційному збудженні нагороджуючи гравців бурхливими оплесками.

   Керманич «Олександрії»  вгледів, що Кіча  вже свою роботу виконав – дає йому можливість відпочити, на поле вийшов Бідловський. Так, цей гравець повернувся менше місяця тому назад, і вже в короткий термін відновився… На 60-й хв. Чорнія змінює Зейналов. Досвідчений на півзахисник, який довгий час не грав. Гра після в центрі поля ще більше набрала швидкостей, комбінаційності.  На 64-й хв. Старенький  міг забити і третій гол, коли з полульоту приклався під м’яч, на жаль, мимо воріт.

  Зрозумівши, що перемога вже гарантована, В.Шаран виводить на поле Голенкова і Локтіонова, які змінили Старенького та Коломойця. На 86-й хв. знову підводять нерви Максименка, і як результат - вилучення з поля. А на 88-й хв. за порушення правил гри. Олександрійці отримали право на пробиття штрафного удару з досить вигідної позиції. Довго радились гравці нашої команди хто буде пробивати. Погодився Бідловський – прицілився – удар – повз стінку м’яч летить у ворота алчевців. Супер-гол,  красень – гол!

Прес-конференція.

Головний тренер «Сталі» В.Плотніков:

Не налаштувались  на гру. Отримали  м’яч у роздягальню, що зламало психологію наших гравців. Суперник достойно виглядав і заслужено переміг. Стосовно виходу команди в ПЛ, то по цьому питанню одна відповідь – у нас немає завдання  виходу до ПЛ.

Головний тренер «Олександрії» В.Шаран був більш багатослівним, бо на те є причина:

- В останніх трьох матчах поспіль ми програли та не забили жодного м’яча. Тому досить важко було вивести  команду  з важкого психологічного стану. Я вдячний президенту клубу С.А.Кузьменку, який  підтримав  нас і повірив, що ми в змозі грати на бажаний результат.  Я вдячний хлопцям, які не дивлячись на багато браку в першій половні поєдинку таки забили гол в першому таймі. Гол Старенького зняв напругу. У другому таймі  ми побачили гру, яку потрібно завжди показувати. Велика подяка В.Бідловському, який  за місяць практично ввійшов у ритм - вийшов на поле і зробив свою роботу на відмінно. І це при тому, що він був відсутній на зборах. Ще тиждень тому він не потрапляв у  список  «18».  Я задоволений матчем, який для мене є кращим матчем  по стабільності. Я не взяв до «Сум» Шендріка, Кічу, Коломойця. У нас  травмований Імереков – струс мозку, Грицук – під питанням. Локтіонов грав у Сумах, але він краще грає, коли виходить на заміну.

Стосовно виходу до ПЛ, то тренер олександрійців відповів, що його завдання - виходити на поле і вигравати, а вихід до вищого дивізіону, то прерогатива  президента клубу. 

 На моє особисте переконання, коли на центральному матчі присутні лише 1500 глядачів, то навіщо нам Прем`єр-ліга? Де рівень гри  інший, де не буде відразу так багато перемог. Ми добре знаємо, що коли ми в ПЛ програвали то уболівальник не відвідував матчі. Приходив лише на "Шахтар",  "Динамо",  "Металіст" та "Дніпро". Кому потрібен такий футбол? Уболівальнику безперечно! Слово за ним!   

 

Іван Мельник                                    

Просмотров: 459 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]