Поздравляем Вас Гость
Среда
01.05.2024
20:05
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Ноябрь » 16 » Вшанування праці сільгоспвиробників
20:30
Вшанування праці сільгоспвиробників


Звеличені працею, уславлені хлібороби Олександрійщини щорічно добиваються вагомих результатів у сільському господарстві. Хвала і честь трударям полів і ферм, хто творить добро на селі. 

Щорічно, вже стало доброю традицією, олександрійська влада вшановує героїв-трударів на районній  Дошці пошани.

15 листопада голова райдержадміністрації, керівник фракції Партії регіонів у райраді Віталій Згама, під час урочистостей з нагоди відкриття Дошки пошани, наголосив:

-          Олександрійський район вже давно славиться на рівні області своїми вагомими здобутками у сільгоспвиробництві.  Понад 6000 працівників сільського господарства в районі  будують нове, квітуче життя на селі. Сьогоднішня подія ювілейна – вже  10-й рік поспіль ми вшановуємо славну, тяжку працю на селі. Я з гордістю можу відзначити, що ми єдина команда, яка втілює в життя соціальні ініціативи Президента України В.ФІ.Януковича, який відводить сільському господарству перше місце стабільності розвитку країни.  28  найкращих  представників сільського господарства, медицини, освіти та культури сьогодні занесені на  почесну Дошку пошани району. Усі, хто працює і живе на селі: вчителі, медики, працівники культури  -  роблять одну справу, - щоб життя якісно покращувалось.  Я бачу, що наступного року ми розширимо Дошку пошани, бо  маємо завзятих, добросовісних трударів. Бажаю усім чистого неба,  теплого сонця та багатих врожаїв.

Від імені відзначених  владою людей і колективів, виступила директор  Недогарського НВК  I-III ступенів, голова первинної партійної організації Партії регіонів Валентина Калашнік:

-          Хочеться звернутися до тих, хто отримав гідну оцінку своєї праці, до того, кого вітають і вшановують за їх здобутки. Традиційно щорічно до Дня працівників сільського господарства   відбувається відкриття Дошки пошани.  Я щаслива, що живу на славній кіровоградсько-олександрійській землі, де живуть  трудолюбиві люди у дружній єдиній родині. Велику подяка за все, що робимо в районі,  в державі, звертаюся до нашого  голови РДА В.Згами.  Сердечно хочу подякувати нашому народному депутату, члену парламентської фракції Партії регіонів  С.Кузьменку,  який працює  в ім`я могутності і процвітання України.Серед імен, занесених на Дошку пошани - прізвище головлікаря Новопразької лікарні, депутата облради, члена Партії регіонів Д.Мошина.

  Привітання, квіти, вручення  грамот та фотографування біля почесної Дошки пошани стало символом – передачі кращих традицій молодшому поколінню.

Символічним було вручення державних відзнак та подарунків матерям-героїням.  Без молоді на селі – немає щасливого майбутнього села.

 А вже на святкових урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства, що  відбувся  у міському Палаці культури, В.Згама привітав понад 50 працівників сільського господарства, наголосивши, що курс  керівництва держави спрямований  на розвиток агропромислового комплексу  країни  - на матінку-землю, на  славних людей, які її обробляють.  Завершилися урочистості святковим концертом.       

Іван Мельник
Просмотров: 469 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]