Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
04:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июль » 12 » Все важче попереду
10:20
Все важче попереду

11.07.14., 18.00, КСК «Ніка», 200 глядачів, + 31 С, оцінка поля 5

Суддя в полі: Д.Федан (Олександрія).

Асистенти судді: Я.Жадан, С.Скляр (обидва Олександрія).

«Олександрія»: Новак, Микицей, Шендрік, Імереков, Сухоцький, Банада, Чорній, Старенький, к/к, Леонов, Ямполь, Пономар.

У другому таймі грали: Рудик, Пономар (Койдан, 68), Банада (Бичков, 68), Гуськов, Піскун, Басов, к/к, Ломко, Голенков, Бідловський, Чепурненко, Коломоєць.

Гол.тренер: В.Шаран.

«Гірник»: Фельде, Васильєв (новачок, 46), Баєнко, Павлов (Ходуля, 79), Голуб (новачок, 46, Горват, 82), Рябов, Григорик, к/к, Гвоздевич (Бука, 46), Боровський (новачок, 46), Сітало (Борш, 57), Ільяшов (Перін, 54).

Запасні: Бовтуненко, Довбун.

Гол.тренер:  Г.Приходько.

Попередження: Рябов, 5, Бурдієнко, 53, 81, - Банада, 44, Бідловський, 54.

Голи: С.Микицей, 23, А.Голенков, 88.

Колишній гравець «Поліграфтехніки», а нині головний тренер  криворізького «Гірника» Геннадій Приходько за кілька років  зумів  сформувати добротну команду, яка вирішила для себе одне з головних завдань – стала повноправним членом першолігівського Чемпіонату з нинішнього року.  Тому для дебютанта було за честь помірятися силами з одним зі грандів, старожилів першої ліги – «Олександрією» вже в іншому вимірі.

Тому і налаштованість гостей  на гру була особлива – відповідальна і  навчальна. Адже вже через два тижні стартує 24-й Чемпіонат з футболу серед команд першої ліги.  «Гірнику «доведеться змагатися з «Тернополем,  а «Олександрія» прийматиме вдома  чернігівську «Десну», яка відібрала всі 6 залікових очка в минулому Чемпіонаті (про це дещо пізніше більш розгорнуто буде подана інформація. – авт.).

Відповідальність обох команд – її гравців повинна бути відповідною. Контрольні матчі, то перевірка  команд, їх  фізична та ігрова готовність  до офіційних матчів, де буде точитися з першого туру запекла боротьба за путівку  в ПЛ.

Гра розпочалася за ініціативи господарів, але гості  розумно і тактично грамотно обороняли підходи до своїх воріт.  До першого голу, практично, гострих моментів біля воріт «Гірника» не було.  А гол наші гравці забили після масованої атаки, коли було здійснено кілька ударів по воротах суперник. Захист вже нічим  не міг допомогти голкіперу, який кілька ударів відбив,  та найбільш  вправним був Микицей на добиванні - 1:0.

Кілька моментів можна описати, що створили  олександрійці.  В.Шаран дуже був незадоволений діями Ямполя, який захопився індивідуальною грою, отримавши чудовий пас, пробив з- під захисника, а треба було віддати пас набігаючому Понимарю, і другий гол був би реальністю. Можна зрозуміти Ямполя, який хоче стати гравцем нашої команди - вже другий раз проходить збори з «Олександрією».

У другому таймі В.Шаран ввів нових гравців, але гра на погляд вболівальників не підсилилась. Рівномірна, тактична перевага перші 15 хвилин поєдинку, але  далі гості  все більше гостювали на полі господарів, хоча й не створили  жодного гострого моменту біля воріт олександрійців. Зрозуміло, що тренерський штаб був незадоволений діями  своїх підопічних. Голос В.Шарана  все частіше звучав на адресу футболістів.  Г.Приходько був задоволений  діями  своєї команди, які не дали грати господарю.А кількох епізодах Рудику довелося показати свою майстерність кіпера. І якби не груба помилка одного з захисників, коли невтомний у цьому матчі Голенков вдало перехопив м’яч, вийшов на побачення з голкіпером не залишивши останньому жодних шансів – 2:0, то дії гостей можна вважати досить таки оптимістичними. Команда рухлива, швидка, вміє будувати комбінації, граючи на коротких передачах.

Господарі мали певно інші плани на цю гру. В.Шаран залишився незадоволений. На мою риторику: головне рахунок, відповів, що в даному разі – ні. Мабуть, він чекав іншого футболу, інших дій на полі своїх підопічних.

Це був останній  контрольний поєдинок на рідному полі. Два наступні матчі «Олександрію»  буде екзаменувати одеський «Чорноморець». 17  і  18 липня  відбудуться матчі в Одесі.

Нам же треба побажати команді  успішної підготовки до старту Чемпіонату, бо вага путівки  в ПЛ буде  набагато важчою, ніж  цього року.

 А найбільше хотілося б бачити на трибунах стадіону уболівальників. Бо футбол для них! Приємно , що  вчора прийшло 200 глядачів. Чим більше нас приходитиме на футбольні поєдинки, тим більша буде відповідальність гравців.  Вони відкриті у спілкуванні. Приємно дивитись, коли  В.Грицук,  С. Старенький, А.Запорожан, Ю.Коломоєць підходять до вболівальників і тиснуть руки один одному, бажаючи  успіхів… Це є приємною новизною того, що цим гравцям «Олександрія» стала рідною.

Іван Мельник   

Просмотров: 461 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]