Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
21:14
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июль » 29 » Вони прийшли до нового виконкому
15:50
Вони прийшли до нового виконкому

Відбулася презентація нового складу виконавчого комітету міської ради VII  скликання. Наскільки він буде дієвішим та ефективнішим у плані прийняття таких рішень, щоб слугували громаді міста, ми провели бліц -інтерв`ю з головами політичних сил, які делегували своїх представників до складу нового виконавчого комітету  з загальним запитанням «що головним вони вбачають у своїй громадській роботі, як нові члени  міськвиконкому?»

Від партії «Сила людей», що представлена в міській раді трьома депутатами ( В.Дожджаник,  О.Бондаренко та О.Холохоленко) до складу нового виконавчого комітету  увійшли два представника партії:  В.Кравченко та Р.Воронков.

З цього приводу голова  депутатської групи в міській раді від «Сили людей»  В.Дожджаник  відзначив:

- «Сила людей» подала до нового  складу Олександрійського виконавчого комітету міської ради двох молодих представників нашої  політичної сили. Володимир Кравченко – керівник компанії «Кран-Сервіс» та Р.Воронков  - директор Олександрійського представництва ТОВ «ІСП ШТОРМ».

- Ми  на сесії міської ради голосували за новий склад виконавчого комітету, бо добре розуміємо, що в його складі повинні бути креативні, молоді, енергійні люди з новим баченням сьогодення, котрі готові до викликів сучасності у питанні змін пріоритетів, для зменшення інтриг.  Добре знаючи цих людей, впевнений, що вони внесуть новий струмінь ідей, пропозицій, технологій,  пропагуватимуть ідеї відстоювання інтересів виборців у покращенні їх добробуту.  Поступово, а мив цьому не сумніваємось, що виконком повинен бути постійно змінним, щоб не було корупції, зловживань, наша політична сила буде більш присутньою у ньому.  Потрібно постійне вливання  «свіжої крові», щоб громада міста відчувала турботу і піклування членів виконавчої влади Олександрії.  Такими кроками ми швидше будемо наближатися до європейських стандартів життя людини праці.

Радикальна партія представила у новому складі Юрія Кісєльова, директора ТОВ «Тепломонтаж»:

- Я не являюсь членом Радикальної партії, але якщо мені довірили представляти інтереси партії на рівні олександрійської громади, то звісно, що буду відстоювати все нове, прогресивне, що буде сприяти економічно-соціальному добробуту  наших городян. Місто повинно прогресувати, оновлюватися у широкому розумінні цього поняття.  «Все для людей!» повинно стати головним лозунгом  нових членів виконкому.  Порядність, чесність  і розум, нові думки на користь виборців. Влада повинна прислухатися до думки кожного члена виконкому.  Всі ми прийшли з єдиною метою, щоб місто економічно стабільно розвивалося, бо від цього залежить життя кожного з нас. Нові робочі місця - це основа роботи  влади всіх рівнів.
 Від Ради старійшин у складі нового виконкомі залишається  її голова С.І.Гришко:
- Головним завданням міської влади є – покращення соціальної інфраструктури міста та умов проживання городян в ньому. Для цього і існує міська рада, виконком… Правда не завжди вдавалося зробити більше хорошого в силу тих чи інших причин.  На мою думку новий склад виконкому, який представлений представниками від політичних сил, але за принципом кваліфікованості, а не партійними лозунгами, зможе більш  активно зрушити з місця наболілі проблеми, що  не вирішувалися роками.  Від імені Ради старійшин ми працюємо над  пропозицією створення в місті побільше приватних підприємств для надання житлово-комунальних послуг, коли йде процес ОСББ, щоб власники квартир мали змогу обрати собі більш доступні ціні  при наданні послуг.  Думаю, що всі нові напрацювання, що будуть вноситися на розгляд міського голови, його заступників  від членів нового виконкому повинні  уважно вивчатися, і якщо там буде раціональне зерно – впроваджуватися на користь олександрійців.
Від Олександрійського міського комітету профспілки працівників охорони здоров`я, її голова  Г.Д.Шкроб відмітив:
- Перш за все хочу подякувати членам профспілки за довіру мені бути представленим у новому складі виконавчого комітету Олександрійської міської ради.   Для мене це нова. Будучи  депутатом III, IV  скликання та членом  виконкому  V  скликання, доводилося вирішувати безліч проблемних питань життєдіяльності міста. Для себе в вдаю головним – працювати на благо наших городян. 

Від "Батьківщини", член партії  з 2013 р., директор ТОВ "Підйомтрансмаш" В.Півняк.

-Свою роботу в новому складі виконавчого комітету вбачаю в розвитку виробництва та у створенні нових робочих місць. Яв машинобудуванні  20 років, займаюсь крановою електрокомплектацією. Тільки виробництво  у змозі поліпшити соціальну інфраструктуру Олександрії, зростання добробуту її мешканців через збільшення заробітної платні. Ці постулати є головними пріоритетами нашої політичної сили.    

Від "Опозиційного блоку " своїми думками поділилася, екс - депутат  минулого скликання Л.Коваль.

 На виборах  2014 р.  до міської ради  вона набрала найбільшу кількість голосів, але через новий закон про вибори не стала народним обранцем у  міській раді: 

- Тепер я маю відпрацювати довіру олександрійців, які вже вдруге проголосували за мене... Знаю всі проблеми людей і сьогодні вони звертаються з проханням у їх вирішенні, чим займаюся й далі.  Минулого скликання депутатська більшість  прийняла чимало міських програм щодо розвитку інфраструктури міста та покращення життя його людей. Як представник  "Опозиційного блоку", й надалі буду відстоювати їх виконання і сприяти втіленню. Я - за справедливість у сплаті податків, за викорінення корупції і діяльність у рамках законодавства. Закон для всіх однаковий. Одним із головних напрямків роботи виконкому вважаю втілення програми стратегічного розвитку Олександрії ініційованої міським головою.

     І.Мельник

 

Просмотров: 1101 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]