Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
18:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Май » 19 » Найкращий матч аграріїв
00:10
Найкращий матч аграріїв

 18.05.14, 18. 00, КСК «Ніка», 300 глядачів, +20С, оцінка поля 5.

ПФК «УкрАгроКом» (Головківка) - «Геліос»(Харків)- 3:1(0:1)

«УкрАгроКом»:  Науменко, Мамонов, Ломко, Покосенко, Любчак, Койдан (Боровський, 58),  Батраченко, Скарлош (Бровкін, 56), Лозовий(Фальковський, 72), Шестаков (Соломка, 67), Пономар.

Запасні:Ніколаєв, Радевіч, Даньків.

Головний тренер: Юрій Гура.

«Геліос»:  Сидоренко, Пінчук, Луценко, Лобойко, Сартіна, Бредун, Задоя, Ковальов (Каблаш, 84), Савін (Пічкур, 52), Субочев (Собко, 80), Качур.

Запасні: Рябой, Біляєв, Чучман, Панасенко.

Головний тренер: Сергій Єсін.

Голи: Лобойко, 33, - Пономар, 75, Соломка, 89, Бровкін, 90+6.

Попередження: Мамонов, 56, Лозовий,71, Бровкін,90+3, – Бредун,22.

Це був однозначно один із кращих домашніх матчів за участю аграріїв, коли команда проявила волю до перемоги, і змогла не лише зрівняти рахунок у матчі, а й в результаті упевнено перемогти своїх гостей з рахунком 3:1. Воістину  кажуть  перемагає той, хто більше бажає перемогти.

Глядачі, які прийшли у вихідний день, отримали справжню насолоду від вольових  якостей підопічних Ю.Гури. У першому таймі не вийшло з перших хвилин нав’язати свою гру  супернику – прийшлося грати другим номером. До 18 хв. активніше діяли гості, їм вдалося здійснити кілька гострих атак, але й господарі не відсиджувалися в глухому тилу. Вже на тій же 18-й хв. Скарлош з вигідної позиції потужно пробив низом, але голкіпер на місці. Через хвилину небезпечно пробиває в падінні головою Койдан, і знову голкіпер накриває м`яч.

А  на 33-й хв. таки пропустили гол у свої ворота, бо гості організували класну атаку, яку потужним ударом завершив Лобойко (нещодавно ще захищав ряди «Олександрії», -авт.).  Не поникли духом господарі – не схилили голови, не піддалися паніці. Уже на 45+3 хв. першого тайму добру нагоду зрівняти рахунок мав Пономар, який гарматним пострілом пробивав по центру воріт низом, і знову рятує ворота Сидоренко.

У роздягальню гравці обох команд  пішли з різним настроєм: одні на – підйомі, інші – в роздумах.

Другий тайм почався з позиційних атак господарів – аграріїв. Вони весь час, коли атакували, шукали шпаринку, щоб результативно пробити. Гура вдається до замін, бо бачить, що гра ще попереду.

На 74-й хв. бомбардир команди Віталій Пономар першокласно пробиває з дальньої відстані, що голкіперу нічого не залишається, як виймати м`яч з сітки своїх воріт – 1:1. Здається, що ніхто з гравців команди-суперника не очікував, що наш нападник наважиться на цей удар. Такі голи є шедевральними: запам`ятовуються надовго, вони слугують  найкращим  навчальним посібником  для футболістів.  Гол відбувся завдяки виходу на поле креативних гравців : Боровського, Соломки, Бровкіна,  Фальковського, які можуть взяти гру на себе – «закрутити» на полі свою комбінаторську  та особисту фахову майстерність футболіста.  Гості  таки не впогоджувалися з таким рахунком.  Стійка  у одному моменті рятує наші ворота від вірного голу. В іншому випадку удари Пічкура та Качура не досягають своєї цілі – воріт Науменка.

Апогеєм матчу стала остання хвилина гри, коли після чергової атаки аграріїв відзначається Соломка. І вже украгрокомівці попереду.  300 глядачів своїм голосом радості довели істину: нас мало, але ми здатні до великого. Здавалось, що гра вже закінчилася, але суддя в полі додає до основного  часу 6 хвилин гри.  І ці  хвилини були за нашими земляками. Бровкін  своїм флангом проходить до  гольової позиції , і пробиває,  довівши рахунок до 3:1 на користь господарів. Невгамовна  аудиторія уболівальників ствердно радується такому ходу подій на полі. А вже було відомо, що інша  команда земляків - «Олександрія» здобула впевнену перемогу в тернопільської «Ниви» з рахунком 4:2.

 Безумовно, що класична перемога тих, хто вірить у перемогу, вже вкотре стверджує золоте правило футболу: грати на повну силу до фінального свистка арбітра. Це сьогодні яскраво довели гравці «УкрАгроКому».  Вольова перемога сильніших завжди приємна і поважна.

Прес-конференція

Юрій Гура, гол. тр. «УкрАгроКому»:

-Це для мене був один із найгірших перших таймів, і другий тайм – один із найкращих у моїй  тренерській кар’єрі. Дякую гравців, що не піддалися, а на вольових якостях зіграли на бажаний результат. Це один із кращих матчів  Чемпіонату, який ми провели вдома.  Перемога завдяки  вдалим замінам. У першому таймі не виходила гра: один-два паси і втрачали м’яч. У роздягальні  сказав хлопцям, щоб вони розслабились, грали більш  відкрито. Важко було футболістам, важко було тренерському складу, керівництву клубу. Сказав,  хлопці все попереду – грайте від душі і серця. Суперник був досить   сильний – це не та команда, що була в першому колі. Дисциплінована, на швидкостях, здатна раціонально діяти на полі. Достойний суперник.

Сергій Єсін, гол. тр. «Геліоса»:

- Не очікували такого результату. Тим футбол і захоплює, що може за 10 хвилин до завершення матчу так розвернутися, що й годі. Вітаю команду-переможця, що за 10 хвилин змогли довести свою перевагу над нами. Скажу, що у нас були вимушені заміни. Ми перебудували ланку півзахисту, яка вже грала не на своїх позиціях. Один гравець травмований – Савін. Грали добре, могли двічі забити, коли стійка і Пічкур вище воріт пробив. Не забиваєш ти – тобі забивають. Я задоволений якістю гри, але незадоволений результатом. Хоча гра забувається, а  результат залишається назавжди. У тому, що команда має свій почерк, велика заслуга нашого президента, який і днює,і ночує з командою  - живе її життям. Команда  змінилась після літа на 70-75%. Прекрасний колектив, і  виграємо, але не піднімаємося в турнірній таблиці.

А ще  керівництво ПФК «УкрАгроКом» започаткувало добру традицію: кращі сільгосппідприємства – члени трудових колективів відвідують колективно матчі за участю аграріїв. Добре починання сьогодні принесло насолоду гарного споглядання і радості від перемоги колективу працівників  елеватору, де керівником  працює О.Йоник.

Іван Мельник                          

Просмотров: 465 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]