Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
01:59
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 11 » Вогонь нікого не щадить
00:15
Вогонь нікого не щадить

У ніч з 9 на 10 лютого, а саме близько 2.40 години на пульт ДС НС поступив виклик про пожежу в офісі  церкви «Блага весть». Вигоріло близько 100 м 2 корисної площі, чим завдано прихожанам церкви великі матеріальні збитки. Знищена недільня кімната для дітей, лекторій, котельня та допоміжна споруда.

Пастор церкви М.Вітченко був небагатослівним:

- Будівля понесла значних збитків. Вдалося врятувати оргтехніку та документацію. Ми розглядаємо дану пожежу як умисний підпал. Слідчі поліції зараз вивчають обставини пожежі.

Цікава деталь. Зі слів  пастора пожежа виникла  о 2.20, а пожежні отримали виклик  о 2. 40. Що було за ці 20 хвилин різниці в часі?  Чи була охорона на об’єкті? Чи опалювалася будівля в ту ніч? Де був кочегар у цей час? Хто таким чином помстився «Благій весті»? 

  Міжконфесійні «війни» за розуми людей продовжуються. Один із мешканців нашого міста з цього приводу резюмував так: « А пам’ятаєте восени, коли навпроти  під куполом проводилися богослужіння євангелістів. Тоді я був свідком, як  з десяток людей саме від міського Палацу  культури рухались в напрямку шатра, що був розбитий на  «манежній площі» міста біля  ФК «Олександрі». 

І в.о. начальника міськрайонного відділення ДСНС в Кіровоградській області Д.Колісник також не відкидає версії, щодо умисного підпалу шляхом занесення стороннього  предмету вогнища.Але остаточні висновки будуть зроблені слідчими органами поліції. 

Вогонь нікого не щадить, а якщо це умисний підпал, той поготів. І ні про яку тут християнську мораль і віру в Бога не може бути й мови. Сатана  робить свою чорну справу.         

І.Мельник                

Просмотров: 1403 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]