Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
18:32
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Май » 19 » Вдалий виїзд до Тернополя
19:32
Вдалий виїзд до Тернополя

"Нива" – "Олександрія" 2:4

"Нива": Новак, Рустамов, Донець, Петрівський, Яневич, Грінченко, Малиш, Басараб (Панас, 62), Семенюк, Мельник (Сворак, 81), Яворський (Бадло, 71)

"Олександрія": Зарубін, Сухоцький, Іващенко (Чорній, 65), Запорожан (Зейналов, 77), Голенков (Полярус, 46), Шендрік, Старенький, Коломоєць, Микицей, Озарків, Басов (Імереков, 46).

Голи: Семенюк, 45+1, Малиш, 86 (пен.), - Іващенко,29, 52, Коломоєць,41, Озарків, 90+3.

Попередження: Голенков,17, Мельник,43, Шендрік,80, Малиш,90+2.

 Це був 100-й  матч В.Шарана  в ролі головного  тренера ПФК «Олександрія». І, як бачимо, досить успішним. Впевнена перемога на виїзді проти надзвичайно сильної  і несподіваної команди з Тернополя – «Ниви». І що характерно, що цього разу проявили себе новобранці команди. Успішно зіграв Іващенко, якому вдалося двічі  відзначитися результативними ударами. На 29-й хв. Олександр  з лінії  карного майданчика примусив  голкіпера виймати м’яч з сітки свої воріт.  Другий гол  на свій рахунок записав Коломоєць, який вийшов  на поле після травми. Спочатку наш нападник пробив з близької відстані – голкіпер парирував, але м’яч знову повертається до нашого нападника – торкається  гравця і таки закочується у ворота «Ниви» - 0:2. Гості попереду! Та господарі наприкінці першого тайму організували масовану якісну атаку, що завершилась взяттям воріт олександрійців. Навіс і Семенюк  головою замикає подачу.

   У другому таймі олександрійці не зупинились на досягнутому. Вже на 52-й хв. поєдинку  знову відзначається Іващенко, котрий в падінні потроює рахунок  у поєдинку на користь олександрійців. Господарі не складають «зброї»,  і на 86-й хв. Малиш чітко реалізує пенальті.  Останнє слово все ж залишилось за «Олександрією». На доданих хвилинах матчу найбільш вдало зіграв ще один новобранець команди Озарків, який і встановив остаточний результат у грі – 2:4 – перемога за гостями.

Підтримували нашу команду на виїзді 10 фанатів  - найбільш палкі прихильники  ПФК «Олександрія», які потягом виїхали до Тернополя. Які після кожного голу терміново повідомляли  олександрійців.      

 На після-матчевій прес-конференції головний тренер «Олександрії» В.Шаран відмітив:

-Ми знали, що на Західній Україні завжди важко грати, особливо проти такої команди, як "Нива" Тернопіль. Проте, сьогодні ми перемогли і взяли важливі очки. Результатом гри я, звісно, задоволений, але грою - ні. Зараз перед нашою командою стоїть завдання перемагати в кожному матчі.

І.Мельник

Просмотров: 447 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]