Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
07:38
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 19 » Варварству немає зупину
09:34
Варварству немає зупину

 В який  раз доводиться печально констатувати, що олександрійському варварству немає  межі - зупину, немає достойного протистояння –  заслуженого покарання. Минулого року вже говорилося про  те, що огорожа навколо гімназії ім. Т.Г.Шевченка – «школа мистецтв №1» та ЗОШ НВК I-III  ступенів №6 були піддані варварській руйнації скоєної олександрійськими  вандалами – злодіями.

У розмові  директор ЗОШ НВК I-III  ступенів №6 А.Козуб з розпачем та  обуренням констатувала:

- Який залишається шлях боротьби з цим злом,  ми вже не знаємо, коли щорічно огорожа піддається руйнації від рук невігласів. У 2015 році була подібна прикра подія. Дякувати міській владі відновили огорожу. Позаминулого року – теж саме. Випускники та батьки – відновили. І так щороку. І цього року, але вже у більших розмірах.Коли це скінчиться!? У ніч з суботи на неділю знищено 19 плит огорожі, що не підлягають відновленню. Саме в ті дні була зрізана камера спостереження на шиномонтажі, що поряд. Наші кочегари і охоронник через великий шум від руху транспорту не чули, як невігласи-злочинці вчиняли свої злодійські дії. Нами написано заяву в міський відділ поліції. Правда, одного разу були впіймані зловмисники, які зруйнували частину декоративної огорожі, але все скінчилося тим, що їх пожурили і відпустили, через бідність батьків… Хто цього разу наніс шкоду навчальному закладу невідомо. Виходить, що дорослим дядям після хорошого застілля ніде більше прикласти свою силу і міць показати. Знайшли для розваг огорожу, що дає надійний  захист учням від проїжджої частини, де відбувається інтенсивний рух автовантажівок. Та від цього навчальному закладу не легше. Знову будемо звертатися за допомогою до небайдужих олександрійців. А це ж кошти наших платників податків, - підсумувала директор школи.  

 Ні продавці в магазині, що працюють навпроти школи, ні кілька опитаних прохожих, що проживають поряд,-  ніхто нічого не чув і не бачив. Зрештою, один із місцевих прохожих з глибоким обуренням виказав своє відношення до результату варварських дій:

- Негідники, бандюги, свині, вандали. Хіба вони, що розуміють після літри випитої оковитої. «Героїзм» їх бачимо на огорожі. Немає де силу свою прикласти, а АТО, там швидко розум стане на місце. Скажу так, що «чужі» такого не зробили б. Це місцеві злодюжки, яких поліція повинна добре знати». Вони постійно влаштовують такий гармидер і нікому  немає до цього діла…».

Ми рухаємося до Європи, декларуємо демократію, свободу дій і прав, ми хочемо жити краще. Особливо про це нам вказують ті, хто ніколи в цьому напрямку нічого доброго не зробив, а навпаки – руйнують, паскудять, занехаюють та нищать всі кращі сьогоденні надбання.  А завтра  ваші менші брати,  діти, онуки підуть за знаннями до навчального закладу. Прийшов вже час одуматися, схаменутися, зупинити варварство, що свого часу знищив Стародавній Рим, як імперію. Велике зло, крах починається з малого.

І.Мельник

                            

Просмотров: 936 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]