Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
23:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Апрель » 7 » В. Згама: «Перший кварта 2014 року спрацювала краще проти минулорічного»
21:29
В. Згама: «Перший кварта 2014 року спрацювала краще проти минулорічного»

 На щопонеділковій розширеній апаратній нараді голова РДА Віталій Згама заслухав  виконання доручень структурними підрозділами райдержадміністрації  та дав нові розпорядження на поточний робочий тиждень.

 Зокрема, він відмітив, що сьогодні з ранку об`їхав кілька територій сільських рад, щоб пересвідчитись як виконано доручення по прибиранню прилеглих територій:

- Слід відмітити, що роботу зроблено, але наші нерадиві  люди вже встигли засмітити певні ділянки сільських територій.  12 квітня оголошено Всеукраїнським національним суботником. Я запрошую всіх службовців  відгукнутися на цей захід. Наше довкілля повинно бути чистим і охайним.  Ми виїдемо на Світловодський напрямок, щоб зачистити узбіччя автотраси  від сміття. Наша праця завжди була якісною і  масово колективною. До Великодних свят повинні повністю привести в порядок всю територію району. Для цього завезено вапно, підвозиться пісок на кладовища. Учні старших класів будуть  задіяні в прибиранні шкільних скверів і парків, пришкільних ділянок і клумб. Село повинно сіяти чистотою і охайністю. Це наше обличчя.     

У подальшому голова наголосив, що район спрацював  перший квартал  2014 –го року з хорошими показниками, які по позиціях займають 2-4-5 місця в області.  Це радує, що районна  влада організувала добру роботу всіх підрозділів, які контролюють роботу і  відповідають за ту чи іншу ділянку ( минулого року 1-й квартал спрацювали на 18-их місцях, – авт.).

 На виконання доручень стосовно санітарного стану колодязів то,  санітарний головлікар  Л.Понамаренко наголосила, що перевірено кілька десятків колодязів. На 12  накладено постанови  про обмеження використання води.  Це стосується  4 колодязів в Червоній Кам`янці, 5 – в Ялинівці, Приютівці та Березівці. Щотижня, згідно  плану  перевіряються колодязі. Є реагування – відбуваються роботи по їх санітарній очистці. Йде робота з усіма  26 сільськими радами та 5 комунальними підприємствами, що забезпечують ряд населених пунктів  питною водою.

Було  відмічено про особливості весняно-польових  робіт, що розпочалися майже на місяць раніше термінів. На сьогодні вже засіяно ранніми зерновими в процентах:  ячмінь – 85%, горох – 95%,  овес - 75% , сонях – 15%. Кукурудзу ще не починали сіяти. Чекають  відповідних погодніх умов.    

Також було особливо наголошено на оповіщенні громадян похилого віку, щоб вони більш прискіпливо відносились до різних  телефонних дзвінків, якими шахраї вимагають у людей сплатити кошти «на звільнення рідних з міліції». Головам сільських рад треба обійти всіх одиноких  людей похилого віку і роз’яснити їм, що при відвідуванні їх садиб невідомими,  останнім треба терміново телефонувати до міліції чи сільської ради. Це робота сільських рад.

Іван Мельник

Просмотров: 497 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]