Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
05:46
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 27 » В.Шаран: "Грали пристойно. Головне - відновитись до середи"
11:24
В.Шаран: "Грали пристойно. Головне - відновитись до середи"

Вчора  відбулася перша гра  олександрійців в  1/8  фііналу Кубка України. «Олександрія» - «Зоря» (Луганськ) – 0:1 (0:0)

26.10.14р., 18.45, КСК «Ніка», 5200 глядачів, +10С, оцінка поля 5.

Суддя в полі:  В.Швецов (Одеса).

Асистенти судді: В. Сухін,  О.Павлінов (обидва - Одеса).

4-й арбітр: М. Кривоносов (Київ).

Делегат  ФФУ: О.Приставка (Кривий Ріг).

Інспектор ФФУ:  В.Авдиш (Сімферополь).

ФК «Олександрія»: Леванідов, Сухоцький, Іващенко (Коломоєць, 64), Запорожан, к/к, Грицук, Шендрік, Старенький, Бідловський (Гуськов, 71), Микицей, Банада (Чорній, 82), Басов.

Запасні: Новак, Ломко, Ямполь, Чепурненко.

Гол. тренер: Володимир Шаран.

«Зоря»: Сантіні, Каменюка, к/к, В.Вернидуб, Пилявський, Ігнатьєвіч, Малишев, Сегбефія (Чайковський, 25), Малиновський (Ліпартія, 46), Караваєв (Ярмаш,75), Любенович, Будківський.

Запасні: Полтавцев, Писько, Білий, Грицай.

Гол. тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: А.Запорожан, 38, С.Микицей, 68, – Р.Малиновський, 45+2, В.Вернидуб 64, Ж.Любенович, 65, О.Караваєв, 66, П.Будківський, 83.

Гол: М.Малишев, 56.

Спостерігаючи за  фабулою матчу – його стислим переказом, хотілося б відмітити, що гра більшості  вболівальникам сподобалась, незважаючи на поразку нашої команди в першому матчі 1/8 фіналу Кубка України.

Поєдинок почався на дуже великих швидкостях на котрі погодились грати обидві команди. М’яч весь час був у грі. Першими на удар наважилися господарі. Капітан олександрійців Запорожан з правого флангу грамотним пострілом пробивав низом і лише неточність врятувала ворота «Зорі» від неприємностей. На 24-й хв. прохід Сухоцького лівим флангом і його удар накриває голкіпер суперника.

На 25-й хв. Вернидуб робить першу вимушену заміну: травму отримав Сегбефія – на поле вийшов Чайковський.  На 38-й хв. попередження за грубу гру проти Любеновича отримує Запорожан.   

Щастя, видно, цього вечора було на боці гостей, бо якби на 45+2 хв м’яч не зупинила стійка, то рахунок був би вже на нашу користь- простріл Сухоцького , нога захисника "Зорі" - стійка рятує ворота. Кінцівка першого тайму на протязі 5- ти хвилин тримала гостей у такій напрузі, що якби ще один натиск і  ворота суперника були б підкорені. Запам’ятався удар головою Іващенка, коли б трішечки точніше. Тому не витримали нерви у Малиновського – попередження.

У другому таймі картина гри майже не змінилась: почергові атаки, відступи і добре награні комбінації, розкутість вселяла надії на краще, але краще цим скористалися  наші гості. На 56-й хв. подача з правого флангу. Наші захисники  стоять, а Малишев  вільно пробиває, до того ж, здається, що Леванідов завчасно вийшов з воріт. Не буду переповідати все. Головне, що після пропущеного голу, команда не знітилась,  а грала у відкритий, динамічний, колективний  футбол. Скажу, що 84-та хвилина могла стати голем, якби простріл Чорнія встиг замкнути Старенький. На 87- й хв. після потужного удару Коломойцем м’яч повинен був бути у сітці, але реакція голкіпера Сантіні була миттєвою.            

Прес-конференція

Ю.Вернидуб, гол. тр. «Зорі»:

- Виграли добре. У  другому матчі в Запоріжжі будемо відчувати себе дещо спокійніше. «Олександрія» мені дуже сподобалась. 9 ігор -  9 перемог. Тому треба було психологічно налаштовувати команду на гру, адже спізнення, через поломку автобуса, дещо вибило хлопців з колії. Грали рівно до забитого голу. Були моменти в обох командах. У другому таймі після забитого голу дещо розслабились. Я боявся, що можуть не витримати. Вистояли. Попереду ще один матч.

 В.Шаран, гол.тр. «Олександрії»:

- Легких матчів не буває. Ми пристойно виглядали в цьому матчі.  Гра була рівною. У нас було більше моментів, але дещо не спрацював захист. Головне зараз відновити гравців до наступного календарного матчу Чемпіонату з «Гірником-Спорт». У роздягальні я подякував хлопців за хорошу гру. Грали в достойний футбол, був постійний контроль м’яча, перехід до атаки. Дещо програвали  на другому поверсі. Ми завжди акцентуємо увагу на тому, що більше били по воротах. Півзахисникам легше підбирати м’ячі і пробивати… Ми на правильному шляху.

«Олександрія» продемонструвала якісний футбол, який  оцінили наші гості. Попереду гра. Вперед до нових перемог, «Олександрія»!

І.Мельник

Просмотров: 414 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]