Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
19:07
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Апрель » 3 » В.Шаран:"Такі свята повинні бути на кожному матчі"
00:17
В.Шаран:"Такі свята повинні бути на кожному матчі"

Не забий першими, киянам було б непереливки, бо у другому таймі  вони нічого не змогли більше зробити, задовольнившись форою першого тайму в два м`ячі. Що тут говорити  топ-команда України, в якій зібрано цвіт кращих гравців світового  та європейського рівня. Та олександрійці не стушувались, не здались на милість сильнішого, в силу своєї майстерності та за відсутності провідних гравців: Таргамадзе, Мягкова та не повністю  відновленого після травми Грицука, змогли протиставити супернику достойний супротив, що в ряді моментів  міг увінчатися забитими м’ячами в ворота Шовковського.  Перший гострий момент мав би відкривати рахунок на нашу користь, якби Полярусу вистачило майстерності, повинен був виходити віч-на- віч з голкіпером киян і забивати, але поспішив пробити – вище поперечини. На 15-й хв. Ярмоленко виклав гольову передачу на Віду, якому нічого не залишалось як влучно пробити головою. І знову Полярус мав забивати, коли помився в захисті Хачериді. Наш гравець знову був на голу, але знову з ударом вийшла промашка – м’яч знову пролетів вище поперечини. Два моменти – реалізуй, і гра могла піти в іншому ключі. Тим більше, що кияни дещо територіально почали поступатися напористим діям господарів. Був момент і в Куліша, але трохи замешкавшись на лінії штрафної – суперник вчасно  вибив з- під ніг м`яч.  Активно діяв Пономар, але захист киян був неприступним цього вечора. За хвилину до завершення  першого тайму знову  асистентом  другого голу в наші ворота став той же Ярмоленко, якому  вдалося обіграти Путраша і  викласти пас на Гусєва, який вже забивав у пусті ворота, бо Новак змістився з рамки воріт – 0:2.

У другому таймі територіальна перевага була на боці «Динамо», але втілити її в голи вони не зуміли, бо наші гравці стали стіною, гостро контратакуючи. Особливо вони стали кинджальними, коли відбулися заміни. Леонов, Чорній і Грицук внесли свіжий струмінь повітря, який поніс «Олександрію» в бік воріт киян.  Ми скували всі напрацьовані схеми киян – не допускали їх практично на ударні  позиції. Дещо програвали фланги, але центр тримали успішно.  Правда, один момент був, але Новак продемонстрував клас гри – його реакція на удар була вище всяких похвал – потягнув 100% гол.    

Одним із найгостріших,  моментів у другому таймі, що надовго запам’ятався – став удар Грицука через себе… Трохи більше футбольного щастя і кияни були б розчаровані.

Аншлаг  на  "Ніці" перевершив усі сподівання - ніде яблуку було впасти. Отак би всі ходили на всі матчі за участю "Олександрії".  Подивитися цей незбагненний  футбол - це одна із тих миттєвостей нашого життя, що додає йому енергії...

Прес-конференція

 Сергій Ребров, головний тренер «Динамо»:

-Кожен виграш для нас – то успіх. Важливо, що в першому таймі забили.  Я радий, що в Олександрії є така команда, що виступає в Прем`єр-Лізі, яка по праву займає своє 6-те місце  в турнірній таблиці. «Олександрія» вдома до цього поєдинку програла лише два матчі. І це при тому, що в команді немає топ-гравців.  На мою думку сьогоднішня гра не була грубою, команда жорстко грала, але в межах правил. У нас три дні  на відновлення і знову гра в Олександрії. Будемо готуватись, бо вона буде іншою.

Володимир Шаран, головний тренер «Олександрії»:

-Не дивлячись на поразку, цю  гру треба записати в плюс. Грали організовано в обороні, не вистачало заключного прицільного  удару в атаках. Полярус  мав забивати. Підвела майстерність. Майстерність «Динамо»  на високому рівні. Ярмоленко зробив гру – відіграв з пів команди, коли виклав дві гольові передачі. З ним неможливо було справитися.  Гадаю, що сьогодні було свято для олександрійців. Хотілося, щоб таке свято було на кожному поєдинку, коли трибуни заповнені, коли у гравців додається мотивація більше викладатися на полі.  Треба приходити не лише на «Динамо», «Шахтар», «Дніпро», а й на «Олімпік», коли приходить 2000-3000 глядачів. Футбол для вас, уболівальники!  

Стосовно фори , що може стати тим, що «Олександрія» вже восени може стати учасником  європейських кубкових баталій ( якщо не пропустить поперед себе «Карпати», - авт.), керманич олександрійців відповів, що таке завдання  президент не ставив перед командою – ми виходимо на кожен матч за перемогою.  

Точну відповідь чи будемо ми грати в Єврокубках, я вам скажу після завершення чемпіонату до завершення  якого ще  треба зіграти 6 турів. Зважте на те, що «Карпати» , «Сталь» запишуть собі  в залік по три очка –  через зняття запорізького  «Металурга». Завдання – серйозно готуватись до ¼ фіналу Кубка України, що відбудеться  6 квітня на «Ніці».   
Запам`ятався новий  яскравий гаджет –  мигаюча підсвітка плакату від фанатів «Олександрії», та паління фаєрів  від динамівських шанувальників- уболівальників, які через дим зупинили на кілька хвилин хід матчу…                 

І.Мельник                     

Просмотров: 1683 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]