Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
00:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 6 » В Олександрії фінішував Кубок України
19:35
В Олександрії фінішував Кубок України

Протягом двох днів 5-6 листопада на велотрасі, що розташована в  мальовничому місці Олександрії (район Войнівського водосховища) відбував заключний фінальний 5-й етап Кубка України з велокросу, що визначив  його володарів.  До цього  4 етапи проходили в Знам`янці, Сумах, Кропивницькому, Харкові та Кременчуці. У змаганнях прийняло участь  110 найсильніших  велосипедистів нашої  країни (Донецьк, Полтава, Харків, Кременчук, Суми, Дніпро,  Кропивницький, Світловодськ, Знам`янка, Горішні Плавні (Комсомольськ). Серед них майстри спорту міжнародного класу  А.Шевцов,  15 - майстрів спорту України (МСМК), 24 – кандидати в майстри спорту.

Серед чоловіків рівних не було  Руслану Бондаренку ( МСУ, Кропивницький, 1998 р.н.)  та серед жінок Тетяні Філоненко ( м.Горішні Плавні, 1998 р.н.). Друге місце також дісталося представнику з Кропивницького – Ігорю Кроту (МСУ), 1990 р. н.   та  його земляку  А.Шевцову (МСМК), 1994 р. н. Також відбувся перший міський чемпіонат м. Олександрії, в якому  взяли участь і юні олександрійській велокросмени, які за словами організатора і головного будівничого траси Юрія Пастушенка та його  20- річного сина Яна (МСУ) виступили на  хорошому початковому рівні.

За словами спортсменів та суддів, траса в Олександрії є однією за найкращих в Україні з технічної точки зору, дистанцій та фізичних навантажень.  А це завдячуючи Ю.Пастушенку,я кий з 2008 року  самотужки – з лопатами в руках разом з сином  побудували цю трасу, доглядають за нею, проводять втретє  фінал  Кубка України, до цього – етапи проводились.

- Я вдячний С.А. Кузьменку, який з 2008 року є нашим фінансовим спонсором, а  цього року  долучився і  А.О.Коломійцев та ТОВ «УкрАгроКом».  Олександрія варта  уваги  в питанні розвитку велосипедного спорту. О.Квачук, Д.Дмітрієв, В.Корж – вихідці з Олександрії, які прославляли Олександрію свого часу  на чемпіонатах світу, займаючи  призові місця. А Д.Дмітрієв (Росія) – цьогорічний  бронзовий призер Олімпіади в Бразилії.  В.Корж  був 5- ти кратним  чемпіоном ЗС СРСР з гонок на велотреку.

ФОТОРЯД

І.Мельник

Просмотров: 1144 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]