Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
01:46
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 24 » В.Колосков: «Граємо з азартом, але без травматизму»
17:03
В.Колосков: «Граємо з азартом, але без травматизму»

Хто хоч раз у своєму дитинстві грав у хокей, то вже ніколи не забуває свого дитинства. А той, хто живе здоровим способом життя, хто культивує фізичний гарт і  прививає любов до хокею іншим, заслуговує похвали. На мікрорайоні вже кілька років збираються любителі хокейної гри, щоб  на свіжому повітрі, під скрегіт ковзанів та стукоту клюшок позмагатися в чоловічу  силову гру. Не кожен може на ковзанах протягом години ганяти шайбу… Це суто чоловіча гра.

- Граємо з азартом, але без травматизму, - відмітив на початку розмови  один із ініціаторів гри в хокей  В`ячеслав Колосков, підприємець нашого міста. – Втілювати в життя, вірніше  відновлювати один із масових зимових видів спорту – хокей, наша ініціативна група почала з 2010-го року.  У дитинстві для кожного з нас хокей був найулюбленішим видом відпочинку. Сьогодні  маємо два стабільних  склади команд. Вікових обмежень не існує. У команді грають хлопці 16-річного віку з хокеїстами яким за 40 і більше. Головне, щоб було бажання грати. Розчистили  один майданчик. На вихідні  І.Хільчук, який також грає в нашій команді, своїм квадроциклом  зі спеціальним обладнанням розчистить  від снігу ще один майданчик для малечі,бо на вихідні прийдуть десятки юних хокеїстів. Завдячуючи йому маємо приміщення, де зберігаємо свою форму.  У нас все на рівні. Залучати дітей до хокею – це свого роду виховний процес, що  додає  мужності та фізичного гарту. Звісно, що і малеча показує цікаві баталії. Чим більше наших дітей будуть займатися спортом, зокрема хокеєм, ти менше буде проблем у батьків з їх часто неорганізованим дозвіллям. У нас вони всі під наглядом, ми їх вчимо до професійного  ставлення до гри в хокей.            

-Просто граєте чи ще й проводите змагання?  
- Двічі  на тиждень виїздимо до Кропивницького, де на  критому катку  нам виділяють  час для проведення змагань  з хокеїстами обласного центру. Якщо одна команда гірше грає, то друга  часто виграє у суперника.   

ФОТОРЯД       

І.Мельник   

 

Просмотров: 759 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]