Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
09:27
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 17 » В.Чебишев: «… не поле перейти»
19:29
В.Чебишев: «… не поле перейти»

Сьогодні в Будинку футболу  ФК "Олександрія" відбулася презентація книги В`ячеслава Чебишева «… не поле перейти», що вийшла в світ сигнальним накладом ще в  2013 році, а  на 17 листопада поточного року збірка  вийшла тиражем у 500 примірників. Автор книги – ліричних віршів різноманітного діапазону: від кохання до філософії життя; від спортивних до пам’ятних; від  дитячих до жартівливих  та  публіцистичних заміток. В.Чебишев - мій хороший товариш, спортсмен, журналіст, поет, людина веселої вдачі, запросив на зустріч близьких йому журналістів.

- Ця книга поєднала в собі всі кращі ліричні твори – «мої роботи», що були написані  впродовж мого життя. Позаду юність і молодість, зрілі роки, досвід, що вилилися в ліричні спогади прожитого. Вірно  кажуть у народі «життя прожити – не поле перейти».  Позаду злети і падіння, слава і розчарування  від невдач у спорті, але більше було радісних років прожитого. Ця книга – підсумок  63- років  мого життя на землі, що зробив хорошого і що не встиг ще зробити. Головне, що для мене було в житті  - робити гарні справи, що будуть мати спогад у нащадків. Спорту – мотогонкам – «Європу- кросу»  віддано 25 років з 50 років  відданих спорту. Позаду робота на шахтах, змагання.., попереду є думки і помисли написати ще щось з прози та лірики. Хочеться розповісти про друзів, товаришів, хороших людей, які були і є,і будуть  протягом мого всього життя. Найбільша подяка нашому губернатору С.А.Кузьменку, першому заступнику Кіровоградської облради Ю.О. Гугленку, які морально та матеріально підтримали випуск  цієї книги. Я вдячний нашим художникам  О.Охапкіну  та С.Ніколенку за художнє оформлення книги. Усі, хто був причетний до цієї книги мають бути загадані Л.Андрєєва – зшивальниця міської друкарні, директор – О.Грінер, верстальник – О. Мякота – це ті люди завдяки яким ми тримаємо в руках  цю книгу, - підкреслив В.Чебишев. 

   «Сповідь», «Біг», «Мислі в слух», «Рідне місто», «Мотокрос»,  «Зустріч» та багато інших ліричних творів  викликають у читача гарні думки, примушують замислитись над життям, вчать хорошому і вічному – любити людей, свою рідну землю.      

ФОТОРЯД

І.Мельник

Просмотров: 1163 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]