Поздравляем Вас Гость
Среда
01.05.2024
21:36
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Ноябрь » 11 » Успіх Партії регіонів на Кіровоградщині - в ефективному управлінні професійного рівня
21:13
Успіх Партії регіонів на Кіровоградщині - в ефективному управлінні професійного рівня

С.Ларін:"Ми зробили багато, але попереду ще більше роботи"










 

о           В об’єктивно виваженому, ґрунтовному та самокритичному виступі  С.Ларін підкреслив: " Програма «Центральний регіон-2015» є  програмою соціально-економічного розвитку  Кіровоградщини. Доленосну участь  в її успішній реалізації належить почесному лідеру Партії регіонів, Президенту України В.Ф.Януковичу, завдячуючи його стратегічній соціально-економічній політиці, область  з 2010 р. почала новий відлік свого економічного підйому.  Відкриття перинатального центру врятувало життя близько 3000 новонародженим  та 100 матерям.  Відкриття центру стало початком  реформування медичної галузі країни.  На  черзі - надання статусу клініки обласній лікарні, відкриття стерильного блоку, капітальний ремонт опікового центру, зали для хворих на гемодіаліз. Ми вперше в країні започаткували вручення  інвалідам  війни автомобілів. Кілька років тому, коли ще С.А.Кузьменко очолював Олександрійську райдержадміністрацію. За його ініціативи та кошти соціально-відповідального бізнесу було відразу вручено 7 автомобілів ветеранам війни. Цю традицію підхопили всі області країни.  А чого вартий відроджений театр українських корифеїв. Скільки було галасу навколо нього.  А ми за рік повернули людям не лише чудову будівлю, площу,  а головне –  відродили репертуар вистав корифеїв. Далі С.Ларін наголосив, що свого часу вдалося переконати Президента України, що Кіровоградщина – це серце країни:  її житниця; ядерна столиця;  центр виробництва найсучаснішої сільгосптехніки; буре вугілля; річкові термінали; ярмарки;індустріальні парки... 

-       Ми не повинні ховати голови в пісок. Люди побачили нашу роботу: дитячі ігрові та спортивні майданчики; відкриття сотень дитячих садків; ремонти в закладах освіти.  Ми зробили далеко не все,  але в десятки разів більше, ніж наші попередники за 5 років управління областю, країною, бо більш  єдиної та монолітної сили немає в регіоні. Серцем і душею разом – ми сила.

За 2014-2015  роки соціально-економічна політика на Кіровоградщині  зміниться в кращий бік

     Губернатор А.Ніколаєнко визнав всі критичні зауваження на свою адресу, наголосивши на їх швидкому усуненні, бо в області працює потужна команда однодумців-однопартійців, керівників районів, яка здатна добросовісно та якісно працювати.   Актуалізація та доопрацювання програми  витребувана людьми. Багато пунктів вже виконано, прийшла черга до нових.  Нові соціальні законодавчі ініціативи Президента України В.Ф.Януковича стали новим  вектором – дороговказом  на шляху в поліпшенні  соціального захисту людей. Для прикладу, соціальні заходи, які вирішили соціальну проблему людей, збільшилось на 1000 пунктів з 2498 до 3498.

   - Нам треба забути ганебну практику попередників: не витрачати бюджетні кошти, а навчитись їх заробляти на розвиток своєї території . Наш шлях – європейська спільнота та ефективне управління ресурсами, - відмітив губернатор.

Олександрійський район не зупиняється на досягнутому

 Олександрійська районна партійна організація, завдячуючи  її вмілому керівництву, розгалуженій та структурованій роботі первинних  партійних організацій на селі,  активній роботі депутатів-регіоналів, що складають більшість у районі, мають великі зрушення в напрямку виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича.  Прикметним  в цьому сенсі був виступ члена Ради  Олександрійської районної організації Партії регіонів С.Коренюка:

-          За  три  роки влади Партії регіонів у нашому районі реалізовано 8 інвестиційних проектів на загальну суму понад 221 млн грн.  Інвестиції  по програмі «Центральний регіон - 2015», що є для нас дороговказом у  результативній реалізації склали 395 млн грн.  Відкрито  32 нових соціальних об’єкта на суму 11 млн грн. Нові підприємства: елеватори, молочно-товарний комплекс, реконструкція підприємств переробної галузі:  млинів, крупорушок. цукрового заводу, виробництво альтернативних видів палива –ц е шлях до якісного  добробуту людей.  Ми не зупиняємося на досягнутому.  Наша програма не набір друкованих аркушів, а живий організм, який живе сьогоденням, вимогами людей. Відтепер, після актуалізації  програми, до неї додано нових 96 об`єктів, що в загальному списку складає -365. В коштах це виглядає  так:  планувалося витрати 91 млн грн, а буде  витрачено - фактично 117 млн.  У районній лікарні запрацював «Центр ранньої діагностики», який двічі на місяць безкоштовно надає широкий спектр медичних обстежень. Наш район отримав не лише сучасний рентген апарат, а нам вдалося відкрити  центр комп`ютерної томографії.

-          Наші здобутки  стали реальністю завдяки потужній команді однопартійців-регіоналів, що є більшістю:  33 депутати з 51 в райраді. У нас керівник районної організації, народний депутат України С. Кузьменко, наш голова РДА В.Згама, керівник фракції  Партії регіонів у райраді постійно тримають на контролі та  спрямовують усю роботу депутатського корпусу однопартійців  та соціально-відповідального бізнесу на селі на виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича та програмних  завдань оновленої програми «Центральний регіон-2015». Будуємо Олександрійщину разом»  Ми не зупиняємося на досягнутому, і в цьому наш успіх.

Ідеологія партії,  її пропагандистська діяльність  - авторитет

 Партії регіонів

    Заступник обласної організації Партії регіонів В. Манухін  підкреслив  на ефективній активізації роботи пропагандистської ролі агітаторів - новий рівень розгортання  широкої інформаційної  роботи серед населення  через ЗМІ. Партія робить, а не обіцяє.  Вироблені алгоритми, чітко виписані постулати ідеології партії влади дають право змінити життя людей на краще. Для цього існує вагомий фактор:  7555 депутатів  усіх рівнів в області – це члени Партії  регіонів  ( з майже 23 000 членів партії, -авт.), що складає половину  депутатського корпусу  області. Треба, щоб 90% населення були задоволені роботою партії, бо 10% завжди будуть критикувати.

-          Якщо ми так будемо організаційно та дисципліновано працювати в поширенні  нашої пропагандистсько-агітаційної ї роботи, як це ведеться в Олександрійському районі, то  ми матимемо належний авторитет і повагу серед людей.

Оновлена вимагає суворого виконання

  Делегати проголосували про  подальшу розробку  та послідовне здійснення заходів з актуалізації програми «Центральний регіон-2015»; про  посилення  інформаційної роботи через ЗМІ; про визначення конкретних осіб - членів облвиконкому ПР та покласти  на них персональну відповідальність за виконання регіональних проектів;   про розробку дієвого механізму взаємодії членів ПР з контактним центром  з метою оперативного розгляду та реалізації звернень громадян; максимально активізувати роботу територіальних громад для визначення найбільш актуальних проблем розвитку кожної території; сформувати групи пропагандистів  та агітаторів із партактиву; проводити семінари, навчання, тренінги з  головами ППО; підвищити ефективність веб-сайту  ПР; залучити до реалізації заходів з актуалізації програми членів організації «Молоді регіони» та активізувати роботу «Зірка пам`яті»  з нагоди 70-річчя  визволення Кіровоградщини.

   Глибокий аналіз виконання пунктів програми «Центральний регіон-2015», зауваження, самокритика, нові напрямки, ідеї, підтримка на державному рівні, повинна надихнути велику  родину однодумців, -  членів Партії регіонів на нові звершення на шляху ефективних змін у соціально-економічному розвитку Кіровоградщини, що направлені на кожного її конкретного мешканця . У центрі постійної  уваги  партії влади  завжди є і буде людина.

Іван Мельник
Просмотров: 484 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]