Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
03:55
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Август » 25 » Упорядковується стихійна торгівля
10:58
Упорядковується стихійна торгівля

Відтепер овочево-фруктову та молочну продукцію сільчан можна буде придбати… не з землі, де відсутні будь-які санітарно-гігієнічні умови, а з облаштованих торгових прилавків, що відповідають стандартам і гігієні.

- Річ у тому, що міський голова  С.К.Цапюк дав розпорядження прибрати торгівлю продуктами харчування з землі. Для цього силами КП «Центральний ринок»  за лічені дні було   підготовлено  торговельний майданчик: заасфальтовано та встановлено столи для продажу сільгосппродукції. У подальшому буде облаштовано покрівлю, щоб за будь-яких погодних умов цей міні- ринок працював. Плата з 1м2  становить 3, 50 грн. за торговий день, - відмітив директор  ринку Ю.В.Нос.

 І справді, поцікавившись у торговельників, чи задоволені вони новим робочим місцем, почув, що все добре, чекають покрівлі, туалету і стільців.  А на запитання скільки вас залишиться на зиму, почув – не більше десятка. Сьогодні понад 40 місць для торгівлі обладнано. "Розвиднився" пр. Соборний в даному місці.  Від цього виграли всі: люди будуть більш захищені від збудників різних інфекційних захворювань, менше буде транспорту обабіч дороги, що заважає руху по проспекту, а якби ще кавуни з дороги прибрати…

З цього  приводу  профільний заступник міського голови.С.Гриценко відмітив, що важко боротися з порушниками торгівлі, особливо це стосується тих, хто торгує  баштанною продукцією. Поліція занадто мляво реагує на заяви міської влади в наданні допомоги в цьому питанні, але і це питання буде вирішено позитивно.

Подібний майданчик, хочемо ми цього, чи ні, слід  облаштувати і в районі площі Попова, бо знову городники вийшли торгувати. Заборонити  неможливо -  треба людям дати  альтернативу.  

І.Мельник       

Просмотров: 1290 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]