Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
09:41
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 1 » Упевнений відрив від переслідувачів
00:24
Упевнений відрив від переслідувачів

31.008.14р., 19.00, КСК «Ніка», 4200 глядачів, +24 С, оцінка  поля - 5

ФК "Олександрія" - "Нива"(Тернопіль)- 3:0 (1:0)

Головний арбітр: А.Кутаков (Вінниця).

Асистенти арбітра: З. Курбанов, І.Жосан (обидва - Херсон).

4-й арбітр: В. Копієвський (Кіровоград).

Спостерігач арбітражу: С.Цимбал (Суми).

«Олександрія»: Леванідов, Сухоцький, Леонов (Іващенко, 46), Ямполь (Чорній, 56), Чепурненко, Запорожан, к/к, Голенков (Бідловський, 42), Грицук, Шендрік, Коломоєць (Гуськов, 71), Басов.

Запасні: Новак, Ломко, Кіча.

Гол.тр.: Володимир Шаран.

«Нива»: Нагірний, Гудак, Рижук, Донець, к/к, Яневич, Петрівський (Мдинарадзе, 73), Шпікула, Сворак (Бадло, 77), Гринченко, Семенюк (Левчик, 77), Гудима.

Запасні: Шпук, Козак, Льодін, Пліс.

В.о.гол.тр.: Богдан Самардак.

Попередження: Є.Чепурненко, 24, – Р.Гудак, 14, С.Рижук, 50, А.Донець, 88.

Голи: Т.Петрівський, 45+2, автогол, Я.Ямполь, 55, О.Іващенко, 63.

Що ж перші хвилини цього поєдинку вселяли надію на швидкий гол, та одна справа думати так, інша – втілювати в життя задумане. «Олександрія» здобула перемогу, бо інакше і не могло бути. Хоча перший тайм пройшов без гостроти  і небезпечних моментів. Не дивлячись на територіальну та ігрову перевагу  олександрійців, дії підопічних В.Шарана не були такими настирними, що могло привести до взяття воріт тернопільчан. Хоча  всі чекали швидкого голу ( зі слів колишніх футболістів та тренерів, - авт.). Перший ліпший момент гостроти гри виник біля воріт «Ниви» на 19-й хв. На 22-й хв. Ямполь вирішив пробити з дальньої відстані. М’яч пролетів низом, та мимо воріт.  На 33-й хв. невтомний Грицук, лідер атакувальних дій, вміло зробив простріл на Басова, але той промахнувся – не поцілив у м`яч.  На 39-й хв. Леонов  дуже  грамотно розібрався з захисниками «Ниви», дійшов до лінії  карного майданчика, але в останню мить з ударом схибив.   На 40-й хв. Ямполь шукає вільного Голенкова – віддає тому прострільний пас, та наш гравець пробиває у руки голкіперу тернопільчан.  На 42-й хв. В.Шаран змінює Голенковва на Бідловського. Здавалось, що численна аудиторія глядачів не побачить забитого м’яча в першому таймі, а ні , м’яч затріпотів у сітці гостей, вже на доданих двох хвилинах першого тайму. А відбулося це так: наші виконали штрафний. Навіс на ворота  - всі пробігають мимо м`яча, а Петрівський, якому заважав Басов, відправляє м’яч у свої ворота.  Його удар був прицільним – 1:0. Олександрійці пішли в роздягальню з приємним настроєм.

Другий тайм. На поле вийшов  Іващенко, змінивши Леонова. На початку гри Чепурненко спочатку пробив  у напрямку воріт суперника, а вже на 54-й хв. Грицук з дальньої відстані  добре приклався під удар  - лише поперечина завадила Василю  збільшити рахунок у матчі.  Та неточність Грицука щойно виправив Ямполь. Як було сказано раніше він прицілявся під удар з дальньої відстані.  Цього разу в його виконанні удар з лівої  метрів з  25-ти був майстерно виконаний  - м’яч  був увігнаний в рамку воріт. Такі удари рідко хто парирує – 2:0.  І тут же керманич нашої команди дає відпочинок автору другого голу. Місце Ямполя зайняв Чорній.  Наші насідають все агресивніше на ворота гостей.  На 63-й хв. Грицук дуже прицільно, награно, філігранно віддає пас на голову Іващенку, а той, вільний від опіки захисників, класно забиває третій м’яч у ворота суперника. Знову заміна: Коломійцю дають відпочити – на полі Гуськов. На 72-й хв. Іващенко зробив все від нього залежне, щоб Бідловський завершив голом, але з цього нічого не вийшло.    

Б.Самардак робить першу заміну на 73-й хв.: Петрівського змінює  син президента «Ниви» Мдинарідзе.  Через  кілька хвилин – на 77-й  Сворока – Бадло, а Семенюка – Левчик. На 82-й хв. Гуськов повинен був збільшувати рахунок, коли виходив наодинці з голкіпером «Ниви»  Нагірним, та не влучив по м`ячу – промазав.

Упевнена,  раціональна, очікувана перемога зміцнила позицію лідера.

Прес-конференція

Б.Самардак,в.о. гол. тр. «Ниви»:

- Самий перший негатив, що програли, але такій команді, як «Олександрія», не соромно програти.  Я хотів, щоб мої гравці всі 90 хвилин грали під навантаженням, натиском, і вони відіграли добре весь матч.

В.Шаран, гол. тр. «Олександрії»:

- Знову ми дали відпочинок деяким гравця. Бо попередня неділя була дуже насиченою і важкою. Другий тайм провели  краще, як так і треба.  Ми добре знаємо які проблеми у «Ниви». Перший тайм відіграли з браком.  Вболівальників було чимало ( рекорд за всі останні матчі піврічної давнини - 4200 чловік, - авт.) – треба було грати. Ми маємо рівноцінних не лише воротарів, а й гравців усіх ланок, які стабільно грають. Шендрік сьогодні  відіграв першу гру після травми. Голенкова  змінив на полі  за не виконання настанов. Мало було у його грі агресивності,  мало руху вперед. Багато грав назад. Він це і сам зрозумів. На Ваше  запитання стосовно кубкового матчу з «Зорею»  27 вересня, - це класна команда, яка вміє грати на високому рівні. Ми з президентом клубу С.А.Кузьменком  говорили на цю тему. Головне, щоб усі були живі і здорові. Щоб все було гаразд. Вітаю з Днем шахтаря. Ця перемога для них.

Іван Мельник

 

Просмотров: 417 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]