Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
13:26
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Январь » 12 » Участь «Молодих регіонів» у новорічних святах
14:46
Участь «Молодих регіонів» у новорічних святах
   Голова Олександрійської  районної організації «Молоді регіони» Сергій Макаренко розповів про зроблене активними членами організації  напередодні новорічних свят:

           - Ми своєю діяльністю підкреслюємо  визначений  Партією регіонів курс на  активну участь  молодіжного крила  Партії регіонів  у суспільно-політичному житті Олександрійщини. Так, напередодні Нового року, член  «Молодих регіонів», депутат райради, член фракції ПР Богдан Куруп привітав мешканців  одного з найвіддаленіших  сіл  - Долинське з новорічними святами. У сільському Будинку культури відбувся новорічний концерт за участю аматорів  районного Будинку культури та виступ зразкового танцювального колективу «Авантюрин».  Також наш член О.Чиж прийняв  активну участь  у привітанні вихованців дитячого будинку сімейного типу «Перлинка», яке було організовано народним депутатом Сергієм Кузьменком. 

        18  січня  2014 року  заплановано провести районні змагання з міні-футболу на  футбольній базі  ПФК «Олександрія». У цих змаганнях прийме участь 5 сільських команд юних футболістів 2000-2001 року народження з Нової Праги, Червоної Кам`янки, Головківки, Комінтерну та Протопопівки.  Такі змагання  вже стали традиційними на протязі останніх років. Їх ініціаторами завжди є С.А.Кузьменко та голова райдержадміністрації В.М.Згама, які сприяють розвитку спорту в районі. Вони проводяться кілька разів на рік і завжди приурочені до визначних дат календаря.  

Іван Мельник
Просмотров: 577 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]