Поздравляем Вас Гость
Среда
01.05.2024
14:02
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 5 » У копилку Благодійного фонду - 200 тис. грн від "УкрАгроКому"
11:32
У копилку Благодійного фонду - 200 тис. грн від "УкрАгроКому"

Губернатор Кіровоградщини Сергій Кузьменко прокоментував каналу «Кіровоград» про роботу обласного  Благодійного фонду по наданню допомоги військовослужбовцям, що перебувають у зоні АТО:

- З відповідною метою було проведено активізацію роботи обласного Благодійного фонду  по допомозі військовослужбовцям, що знаходяться в зоні АТО. І вже на рахунок фонду, що діє при Кіровоградській торгово-промисловій палаті, надійшли перші кошти від небайдужих  до сьогоднішньої долі України людей. За кілька днів перераховано 338 тис. грн. Перебуваючи в  обласному госпіталі для ветеранів, ми домовилися з військовослужбовцями, що проходять курс лікування та реабілітації після поранень  (для довідки: 195 учасників АТО  вже пройшли курс реабілітації в госпіталі на даний час, - авт.), для яких цілей будуть у першу чергу використовуватися  ці кошти. Це добре починання, впевнений буде підтримано, і буде  мати  успішне продовження для відчутної допомоги військовим у відстоюванні незалежності України, - наголосив очільник Кіровоградщини Сергій Кузьменко.  

Одним із перших донорів фонду стала група компаній ТОВ «УкрАгроКом», яке перерахувало 200 тис. грн. ТОВ «Вересень плюс» - 50 тис. грн (оптова торгівля напоями, продуктами харчування та ін., директор В.Денисенко), 30 тис.  - СГП "Підвисоцьке" ( Новоархангельський р-н, сільгоспвиробництво),   25 тис.- ТОВ "Агрофірма "П`ятихатська" (Петрівський район,  генеральний директор О.Поворознюк), 15 тис.-  ТОВ  "Ласка"( Кіровоград, виробництво   морозива), 18 тис. грн - Кіровоградський РФ ДП "Укрспецзем" (землевпорядкування).

І.Мельник

Просмотров: 520 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]