Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
02:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июнь » 1 » Творчий потенціал для людей
11:07
Творчий потенціал для людей

Журналіст – людина яка віддає свій творчий потенціал, життєві сили служінню інтересам людей.  Так, журналісти призвані суспільною необхідністю формувати  громадянську позицію, виховувати у людей кращі риси моральності та відповідальності. 

Періодичні видання, радіо і телебачення,  соціальні мережі стали невід`ємною частиною світового товариства, без яких неможливий  суспільно-економічний розвиток.

Братія борзописців Олександрійщини в  творчому об’єднанні під егідою територіальної міськрайонної організації  національної спілки журналістів України  налічує в своїх рядах 39 авторів слова. Це одна з найчисельніших організацій Кіровоградщини.

Після відходу у вічність А.Надольського та А.Кохана, одним із найдосвідченіших і найуспішніших є Сергій Кривунь, який в журналістиці вже понад  30 років. Автору цих рядків саме 6 червня виповнюється 20 років, як вперше взявся за журналістське перо. І.Балашова, В.Голобородько, О. Карпачова, О.Сторчова, С.Гавриленко, Р.Гаврилов, Н.Бойко, О.Наріжний, Н.Надирлі, Є.Грановський, В.Квітка, В.Жванко, О.Святець , -  до цієї досвідченої когорти журналістів приєдналась  і молодь: К.Карпенко, І.Гайдук, І.Чернієнко, І.Жидулова, Н. Луценко, В.Васіна, Т.Гладкова.

Керівництво міськрайонної організації, її секретар Ірина Балашова (редактор «Сільського вісника»), організували свято для журналістів. В урочистостях прийняв  участь голова обласної  національної спілки журналістів України Ю.Сердюченко та його заступник, кореспондент газети «Голос України»  П.Мельник, які приїхали до Олександрії, щоб привітати журналістів Олександрійщини  з професійним святом -Днем журналіста.

 Адміністрація ПФК «Олександрія» гостинно надала можливість провести урочисту частину в Будинку Футболу. Перед початком заходу хвилиною мовчання журналісти  віддали скорботу про загиблих військовослужбовців у бойових діях   в яких  був збитий гелікоптер МІ-8.               
«Золота медаль української журналістики» - найвищою відзнакою НСЖУ  нагороджені: С.В.Кривунь засновник та головний редактор  газети «Олександрійський тиждень» та автор цих рядків (сайт "Істина від Олександрії"). Почесним знаком НСЖУ  відзначено журналіста «Олександрійського тижня» О.Карпачову та автора сайту «Моя Олександрія» Р.Гаврилова.
Н.Надирлі ( журналіст «Сільського вісника») та Є.Грановський( редактор міського радіомовлення) отримали Почесні грамоти секретаріату  НСЖУ .  Подякою  було відзначено редактора «Городського курьера» В.Голобородька.
Оптимістичним і надихаючим  у цьому контексті стало вручення посвідчень новим членам НСЖУ, що говорить про  роль і ріст журналістської організації, яка об’єднується заради творчого успіху.   
Так, до Національної спілки журналістів України приєдналися: С.Гавриленко ( з великим досвідом журналістської діяльності); кореспондент газети «Олександрійський тиждень» та його колега І.Чернієнко, а також І.Гайдук (тележурналіст ТРК «Контакт ЛТД»), Н.Бойко – редактор  ТРК «КТМ» та тележурналіст цього каналу Т.Гладкова.
До всіх привітань долучився і президент ПФК «Олександрія» Сергій Кузьменко, який допоміг організувати свято.  Подяки редакціям ЗМІ, записні щоденники, квіти стали приємним сюрпризом.

Велика дяка і районній владі, яка долучилися до вшанування журналістів Олександрійщини. Сільський голова Протопопівки В.Рябоконь, колишній її голова Т.Дубенко, керівництво місцевої школи організували екскурсію по селу з відвіданням шкільного музею; оглядинами  соціальної інфраструктури села; познайомились з життям і побутом  різних національностей, які проживають на території сільської ради, а також  відвідали ландшафтний заказник «Мала і Велика Скеля». Такий захід надовго запам`ятається журналістам, бо, справді, Олександрійщині є чим пишатися і чим похвалитися. Вона твердо ступає  по шляху соціально- економічного, духовного і культурного розвитку, дбаючи, щоб усім її мешканцям жилося заможно і комфортно на Олександрійщини.

Іван  Мельник   

 

Просмотров: 715 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 5
5 wernega  
0
Не хочеш зла- не роби добра. Не розумію таких "гостей" - хотів похвалити, а в результаті "отримав" порцію  бруду з вуст колеги. Ніколи
ми таким чином не побудуємо нормальне суспільство, де буде вихованість,
толерантність, повага до людей. З такими "гостями" маємо  те, що маємо.
Поважаю тих, хто відкрито  підказує,  дає  слушну раду, вказує на
помилки, і  не можу зрозуміти людей, котрі ховаються під забрало -
"гостей".  Бажаю довголіття і успіхів на творчій ниві слова.

4 wernega  
0
Не хочеш зла - не роби добра. Так, хотів похвалити, а у відповідь... Ніколи ми не побудуємо нормальне суспільство, коли у вічі лестощами говорять, а  поза очі - ганблять. З відкритим забралом слабо! Поважаю, хто відкрито  підказує, дає раду, вказує на помилки.., і не можу зрозуміти подібних "гостей".

2 wernega  
0
Вдячний за підказку, але моє прізвище Мельник.

1 Гость  
0
Сайт якась какашка! Мульник, зроби нормальний сайт! Виправ помилки, факти і орфографію!!!

3 wernega  
0
мовчиш "гость" гостинний!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]