Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
18:06
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Апрель » 18 » Тріумф аграріїв, і…прикрість від «Олександрії»
22:52
Тріумф аграріїв, і…прикрість від «Олександрії»

Справді, той хто відвідав матч ПФК «УкрАгроКом»- «Нафтовик-Укрнафта», залишився задоволеним від  такого фурору, який влаштували аграрії. Переконлива перемога з рахунком 3:0 над грізним у всі часи клубом, непоступливим, незручним ще раз довела аксіому – перемагає не сильніший, а той хто прагне її. Підопічні Ю.Гури  саме і продемонстрували свої найкращі якості у двобої, довівши супернику  свою  безперечну перевагу в класі.

18.04.14, 17. 00. КСК «Ніка», +18С, 250 глядачів, оцінка поля – 4.

Суддя в полі: В.Новохатній (Київ).

Асистенти арбітра: М.Маланчук,  О.Найко – обидва Чернівці.

4-й резервний арбітр:  В.Копієвський (Кіровоград).   

ПФК «УкрАгроКом»:  Науменко, Ломко, к/к,  Покосенко,  Мамонов,  Радевич,   Койдан(Боровський, 59), Степанюк,  Скарлош (Даньків, 78), Шестаков, Горбаненко (Бровкін, 46), Пономар (Соломка, 72).

Запасні: Ніколаєв,  Любчак,  Лозовий.

Головний тренер: Ю.Гура.        

«Нафтовик-Укрнафта»: Вокальчук, Єрмак (Г.Пасіч, 67), Циколія (Семененко, 85), Васільєв, Світличний ( Вечтомов, 84), Бояринцев,  Башлай, Зайчук, Є.Пасіч, Зозуля, Прокопенко (Родіонов, 52).    

Запасні: Лавренюк, Саванчук, Вайда.

Головний тренер:  В.Колесник.

Голи:  Шестаков, 18, Пономар, 64, Бровкін, 90+2.

Попередження:  Ломко, 25, - Родіонов, 66.

Вилучення:  Родіонов , 74 ( недисциплінованість).

І незважаючи, що перші хвилини матчу гості контролювали хід гри, аграрії до першого голу здійснили кілька гострих контратак, а вже  на 18-й хв. втілили в гол. Перший м’яч на свій рахунок записав новачок команди Шестаков, який  відкрив  рахунок у поєдинку.  Гості через кілька хвилин оговтавшись дещо посилили свої атакуючі дії в напрямку воріт Науменка. Господарі холоднокровно зривали наступи суперника – діяли від оборони. Витримавши територіальну перевагу в першомла, що краще підготувалися до гри господарі.  Все частіше почали здійснювати рейди на поливну поля Пономар, Скарлош, Шестаков. Саме в одній із швидких контратак точний пас з правого флангу на лівий – на Пономаря, а той, як і належить бути забивному нападнику, так приклався під удар, що голкіперу нічого не залишалося, як виймати з сітки воріт черговий м’яч – 2:0. Груба помилка Єрмака  коштувала останньому, що його тренер змінив. 

Здається, що такий розклад не засмутив гостей. Вони діяли напрочуд активно, не думаючи, про рахунок на табло. Були гострі моменти, але надійний захист аграріїв і голкіпера Науменка зводили нанівець  намагання  суперника змінити хід гри та  рахунок на свій бік. Бровкін, який вийшов на початку другого тайму  свою старанність і намагання  відзначитися таки втілились у життя вже на доданих хвилинах матчу. Третій гол став апогеєм – фурором для одних, і – гірким присмаком для інших.

На післяматчевій прес-конференції  головний тренер «УкрАгроКому» Юрій  Гура відзначив:

Це була перша наша крупна перемога. Гравці відчули смак перемоги. Були моменти ще забити. Дякую, що нестримне бажання, жага  перемоги втілилася в забиті три сухі м’ячі.  Я вітаю всіх прихильників нашої команди зі святом перемоги.

На запитання нашого кореспондента стосовно незручності суперника, його досвіду переконливих перемог над олександрійцями, як тренер налаштовував гравців на даний матч?

«Нафтовик  у мій час, коли я ще грав, завжди був  вкрай незручним суперником. Статистика тому свідчення.  Їх перевага переконлива. Крім цього на нас гнітюче діяла  попередня прикра поразка  від «Миколаєва».  Зрозуміло, що перед матчем велася серйозна розмова з гравцями, щоб вони не пасували перед грізним суперником, а грали згідно поставлених завдань тренерським штабом, - підкреслив Юрій Гура.  

Вадим Колесник відзначив наступне:

Слів нема. Гра давалася – територіально володіли полем. Були моменти, але три грубих помилки центрального захисника і крайніх привели до 3-ох м’ячів у наші ворота. Після перегляду матчу можна буде зробити відповідні висновки. Змінив Єрмака, бо він став причиною другого голу в наші ворота. Суперник на противагу дуже добре тактично,  стратегічно  і грамотно зіграв, наказавши тричі, а могли і більше. Вітаю суперника з перемогою.       

Напередодні великодніх свят наші футболісти принесли  радість і задоволення керівництву клубу і щирим прихильникам нашої команди.

А  «Олександрія», на превеликий жаль, вже вдруге  поспіль програє. Сумна статистика з «Сумами»  чи не стане постійно діючою.  Ось і цього разу підопічні В.Шарана не змогли здолати  команду другого ешалону турнірної таблиці. Поразка з рахунком  2:0 викликало розчарування і гіркий присмак невдоволення. Та це футбол! Будемо вірити і надіятися, що 25 квітня у матчі проти «Сталі»  олександрійці повністю реабілітуються.  Попереду ще 6 турів – є час виконати завдання президента клубу Сергія Кузьменка, який  бачить команду серед лідерів чемпіонату.

       Іван Мельник                                      

Просмотров: 477 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]