Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
22:47
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Ноябрь » 14 » Трибуни ревуть, трибуни гудуть, то "Олександрія" перемагає
17:06
Трибуни ревуть, трибуни гудуть, то "Олександрія" перемагає

Неділя, 16 листопада,  14. 00,  КСК «Ніка»  17- й тур  (друге коло), ФК «Олександрія» - «Геліос»

Це буде останній матч в 14-му  складному,  бурхливому  році разючих потрясінь, що відбулися в українському суспільстві.  Безумовно, і для футболу цей рік був напруженим, повним несподіванок… Та про це поговоримо пізніше.

А сьогодні до нас їде харківський футбольний клуб  «Геліос» ("сонячні"). Команда на футбольній мапі України з`явилася  в 2002 році.  Президент клубу О.Гельштейн.  

Нагадаємо, що в першому колі другого туру «Олександрія» впевнено перемогла господарів поля в Харкові. Матч відбувся 1 серпня. Леонов  - на 13-й, Запорожан  - на 42-й, а Чепурненко - на 75-й хв. поєдинку забили  по м’ячу в ворота «сонячних». Господарі  відповіли ж голом престижу Кравченка - на 88-й хв.

Зрозуміло, що іншого рахунку, як переможного для «Олександрії» не може бути під завісу літньо-осінньої частини 24- го Чемпіонату з футболу серед команд першої ліги. Завершити останній матч треба так, щоб піти на зимові канікули з хорошим та бадьорим настроєм. Адже навесні боротьба за єдину путівку в ПЛ буде вестися набагато жорсткіше, з включенням різноманітних не спортивних  механізмів.   

Ось чому багато залежить і  від нас – уболівальників. Прийдемо і підтримаємо  своїх – «Олександрію"! Вона чекає нашої повсякчасної  масової підтримки.

Трибуни гудуть, трибуни ревуть - «Олександрія» перемагає!

І.Мельник    

Просмотров: 413 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]