Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
13:42
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Январь » 29 » Три мітинги. Кожному своє
02:48
Три мітинги. Кожному своє

    28 січня для мешканців Олександрії та району стало знаковим. Цей день поставив оцінку роботи міської та районної влади.

 Мітинг на підтримку діючої влади в країні пройшов мирно, толерантно під стінами райдержадміністрації. Селяни приїхали, щоб разом відстоювати право на покращення свого сільського добробуту. Влада, справді, в більшості своїй належить Партії регіонів,  які повели за собою  громаду району на  виконання соціальних ініціатив, реалізація яких створила сприятливі умови для комфортного проживання на селі. Чого вартий лише інвест - проект  МТК «Петриківське молоко»  якому  немає подібних у країні. Він дасть можливість  забезпечити,  в першу чергу,  якісними молочними продуктами малят грудного віку.Перша черга діє - створено  біля 100 нових робочих місць... елеватори, млини...

Олександрія. Площа Леніна – народне віче. Інші люди, зовсім протилежні думки і погляди на завтра. Заводи, фабрики – все зруйновано… все погано. Так, це дуже погано!  Але ж в 90-ті  вся країна була зруйнована. Усі чомусь тоді мовчали. Чому це сталося?  Тому що ми кохаємось на політиці, і дуже не полюбляємо працювати: заводи піднімати, фабрики. Внаслідок недолугої  економічної  політики, коли ціна газу виросла зі 50-90-150 доларів до 400 – економіка останні роки була  в стадії  стагнації, на межі повного розвалу. Витримали усі. Про це ми не говоримо сьогодні на площі.  Сьогоднішні  події в Києві, на мою думку, повинні бути з вимогами не політичного характеру, а економічного. Ви думаєте, що олександрійські опозиціонери говорили про відродження  економіки? Дуже хотілось почути  з чого вони почнуть, якщо владу «візьмуть у свої руки».  Наразі почули  вимоги політичного характеру: Цапюк повинен обрати для себе, або він мер міста, або він мер Партії регіонів. Смішно, дитячі забавки. Його обрала більшість городян. А стосовно його політичних уподобань – члена Партії регіонів, то це його вибір ( І НЕ ГІРШИЙ ВІД ІНШИХ ПАРТІЙ, - АВТ ). Хіба  в нас діє закон  політичних переслідувань?  У нас сотні партій… Невже  статут Партії регіонів дуже відрізняється від  статуту «Батьківщини», «Свободи»,  «Удару»  чи  КПУ? Усі партії сповідують народність, повагу, мир і злагоду. Вимагають щоб С.Кузьменко та В.Кудря  вийшли з фракції ПР. Забули, що В. Кудря є членом фракції КПУ. Не ви їх обирали до парламенту, щоб сьогодні подібні заяви оголошувати ще й ультиматійно. Народні обранці заслужили довіру своїх виборців.  Хтось більше, хтось  менше… Один  тільки переступав поріг міськради починав наспівувати «твой № 245, на телогреечке печать…», хтось вивчав старанно  українську мову… От тільки  не пам`ятаю жодного інвест-проекта  від молодих, амбіційних політиків, які б дещо поправили бюджет міста. Ні, чому, мінялися заступники дуже частенько. Один за  одним…Не толерантно меншості диктувати умови більшості. Ну це як неповнолітній син буде навчати батька, як йому жити. Погано, дуже погано, що ми так живемо, але ж ми в цьому також винні. Ми жодного  кроку не зробили вперед  за ці роки, щоб жилося краще.  Не стояли і не мерзли  б ви 28 січня  201 4 року на пл. Леніна , якби не було майдану в Києві і вул. Грушевського. Де ви герої ? Героям слава, та не вам, а тим, хто загинув, бо ви для розвитку міста нічого не зробили.  А вийти погудити владу, вказати їй на якесь вами вказане місце,  диктувати як їй працювати – для цього багато  розуму не треба. Зібрати людей під загальний сплеск, показати себе борцем за справедливість… І серед вас є багатії, і серед нинішньої влади. Так, це вади нашого суспільства…Прийде час і багатії зрозуміють, що так жити не можна. Миром дійдуть! Якщо влада міняти, то повинні прийти нові люди, які ніколи не були при владі.         

  А сніг сипле і сипле, мете, хурделиця - зима… , а може вийдемо і почистимо тротуари міста. І до біса нам політика, коли місто потребує практичної нашої допомоги. Ми всі однакові – жодна політика  не повинна нас розділяти на своїх і чужих. Всі ми вкриваємося однією ковдрою.  І ми не бидло - це я почув у свій бік. Я зрозумів у чому сила місцевої опозиці - у їх культурі фаріонівського мовлення.     

І.Мельник                
Просмотров: 601 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]