Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
06:00
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 13 » Стартув турнір з шахів "ДРУЖБА"
10:06
Стартув турнір з шахів "ДРУЖБА"

З 12 жовтня  при ЗОШ №2  ім. М.Горького відкрився традиційний турнір з шахів  під назвою «Дружба». Організатор та керівник даного турніру тренер-викладач з шахів  Г.В.Івасенко  відкриваючи турнір відмітив:

- Подібній турнір проводиться ДЮСШ №2 не вперше, він вже набув  традиційного статусу, коли в змаганнях приймають участь юні шахісти, які тільки-но  навчилися грати до вікової групи, серед яких є вже є гравці, які виконали 4-й розряд гри з шахів. Ці змагання будуть продовжуватись кілька тижнів. У кінці турніру відбудеться зустріч кращих юних гравців з ветеранами шахової гри нашого міста. Кілька разів на тиждень  на базі ЗОШ №2 в 109 кабінеті після навчань будуть проходити шахові баталії як серед юного покоління так і серед ветеранів. Кращі з кращих зустрінуться на фінішній прямій, що і визначить переможців «Дружби».
Зрозуміло, що такі спортивні змагання вимагають не лише організації, а й коштів.

-Хто виступив головним меценатом  турніру «Дружба»?
Не секрет, що ним виявився, як завжди протягом кількох років всі змагання з шахів на рівні міста чи області фінансує депутат Олександрійської міської  ради VIII  скликання Володимир Дожджаник. Для цієї небайдужої людини, яка переймається саме розвитком шахової та шашкової гри, притаманні риси
відповідальності і всілякої підтримки. І ми всі, хто займається грою інтелектуалів щиросердно  вдячні йому за турботу нашого юного покоління, яке виявило бажання зростати майстрами шахової гри.  Скажу відверто, що зацікавленість до цього виду спорту завжди мала тенденцію до зростання.
Свою думку з приводу озвученого турніру «Дружба»  виказав  В.В.Дожджаник:

- Наші діти дуже талановиті, розумні при нинішніх умовах соціуму, вони мають себе реалізовувати не лише в сучасних нових комп`ютерних технологіях,  а в першу чергу в грі з шахів, що дасть більший  розумовий імпульс в подальшому розвитку інтелектуалу.  Тому,  завдячуючи партії «Сила людей»,  ГО «Нова хвиля»  подібні змагання ми підтримуємо з 2010 року. Це вже наша карма – давати новий поштовх, нові здобутки на шаховій арені за участю олександрійських майстрів гри з шахів та шашок незалежно від віку, бо і ветерани активно впливають на виховання підростаючого покоління, і самі не забуті, не залишаються осторонь життя в місті. Ми відчуваємо, що наша допомога , такі змагання з заохоченням, з увагою до дітей, позитивно морально впливає на наше майбутнє.

І.Мельник                  

Просмотров: 1061 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]