Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
14:22
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Апрель » 23 » «Сталь» треба «закалити»
21:11
«Сталь» треба «закалити»

   У п’ятницю до «Олександрії» завітає одна з найстабільніших команд першої ліги

– команда, яка має великий  послужний список високих досягнень у вітчизняному футболі серед команд першого дивізіону. У свій час команда представляла Луганщину в вищій лізі, коли «Зоря» мріяла про повернення  в еліту кращих команд України. Двічі  алчевці змагалися з грандами українського футболу, двічі були срібними призерами  першої ліги. Мають вони на рахунку і срібні нагороди. Втретє вийти у Прем`єр-лігу в  сезоні 2012-20013 років не дали фінансові труднощі ( головна причина – відсутність  відповідної інфраструктури, - авт.).  Між собою команди за часи змагань зустрічалися 29 разів:  у  13 матчах перемогу святкували алчевці; в 11 – олександрійці; в 5- х матчах розійшлися мирно. 

Як видно зі статистики «Олександрії» треба лише вигравати, щоб ще на один щабель приблизитись у очних поєдинках. До недавнього  часу в «Сталі» виступав Р.Локтіонов, який був кращим бомбардиром  ( 10 м`ячів).  Сьогодні ще один вихованець олександрійського футболу Антон Хромих захищає честь «Сталі».

   Нагадаємо нашим  шанованим уболівальникам, що в першому колі на виїзді перемогу святкували олександрійці, які виграли з рахунком 3:1. Тоді, 13 вересня,  на гол Коломойця на 5-й хв., Сікорський вже через 2 хвилини – зрівнює рахунок. У другому таймі  на 57-й хв. відзначається Бідловський,  а кінцевий результат у грі на 62-й хв. протистояння ставить Старенький. 

Тому, початок  гарний – слід, щоб і  цей поєдинок  залишив у пам`яті  олександрійців незабутні враження  від красивої гри та бажаного для них  результату.

 ПФК «УкрАгроКом»  у цей день буде перебувати в гостях, щоб у 25- му турі  здобути бажані очки  в грі проти  аутсайдера ліги – «Динамо- 2».   У першому  колі  вдома  аграрії здобули залікове очко  вже на доданій хвилині гри. Спочатку Аїла на 90-й, а Ляшенко на 90+1 хв. зрівняв рахунок у грі.

Побажаємо командам успіху і перемог! А вболівальникам гуртуватись колективно і масово підтримувати  наших земляків. Повірте, що вони чекають нас! Грають вони для нас, в першу чергу! Футбол -  коли заповнені трибуни.    

Іван Мельник        

Просмотров: 497 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]