Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
00:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 17 » Спорт для інвалідів
11:13
Спорт для інвалідів

У рамках відзначення 3 грудня Міжнародного Дня інвалідів громадська організація «Віра» взяла участь в обласному чемпіонаті з шахів серед чоловіків та обласний турнір з шашок для жінок  з ураженням опорно-рухового апарату спортсменів інвалідів. У змаганнях прийняли участь команди з Кропивницького, Світловодська  та Олександрії.  У змаганнях прийняло участь 14 інвалідів-спортсменів.

Протягом  кількох годин визначалися переможці змагань. Олександрійська збірна команда жінок з шашок завоювала: I  місце – Наталія Турбаєвська, III – Зоя Беззубова та  IV  – Валентина Михайлюк.  Друге місце та п’яте за спортсменами зі Світловодська та Кропивницького. У змаганнях з шахів наш гравець Ігор Бобошко  не зумів переграти досвідченого гравця з Кропивницького В.Добровольського, поступившись йому першим місцем. Це вперше програш нашого гравця серед інвалідів-спортсменів.

Від імені депутата міської ради Володимира Дожджаника переможці змагань отримали матеріальні заохочення. Виступаючи перед  учасниками змагань В.Щеглюк відзначив, що В.Дожджаник являється одними із головних меценатів розвитку гри з шахів та шашок в нашому місті. Тому, і сьогодні  він прийняв участь у подібних змаганнях, що проводилися серед інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату. І в подальшому представник депутата, який представляє ГО «Нова хвиля»  та  «Силу людей» завірив присутніх, що допомога з боку мецената буде мати логічне продовження.         

ФОТОРЯД

 О.Оскар

Просмотров: 974 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]