Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
13:54
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 6 » Сім турів – сім перемог аграріїв
21:21
Сім турів – сім перемог аграріїв

МФК “ Миколаїв” – ФК “ Олександрія” -1:4(1:2)                                                            

06.14 р., 17:00,  м. Миколаїв. Центральний міський стадіон, 2500  глядачів. +29С, оцінка поля  +4.

Головний арбітр: А. Лісаковський(Одеса).

Асистенти арбітра : Е.Курцеба(Одеса), І.Жосан (Херсон).

Резервний арбітр: О. Пенюшин (Одеса).

Спостерігач арбітражу:Ю. Скорейко (Чернівці).

«Миколаїв»: Антоненко, Луценко,  к/к (Берко,46), Загинайлов, Поднебенний, Прокіпчук (Котов,71), Сомов , Стеценко, Момот, Остапенко (Андрієвський,74), Білий, Купрій (Бондаренко,65).

Запасні: Носов, Восконян.

Головний тренер: О.Федорчук.

«Олександрія»: Новак, Микицей,  Сухоцький,  Пономар (Коломоєць,81),  Запорожан,  к/к, Голенков, Чорній (Бідловський, 54), Грицук (Леонов,73)  Шендрік,  Банада.

Запасні: Леванідов, Іващенко, Басов.

Головний тренер: В.Шаран.

Голи: Прокіпчук, 4,  - Грицук, 17 (пен.), Пономар, 40, Грицук, 54, Леонов, 82.

Попередження:  Поднебенний, 60, - Бідловський, 65.

Матчі за участю обох команд викликають неабиякий  інтерес, бо саме свого часу – в сезоні 1993- 1994  років миколаївці  - «Евіс» не пропустив «Поліграфтехніку» до вищої ліги. Тому, зрозумілим стає протистояння футбольних команд.  «Олександрія»  прогресує з року в рік, а миколаївці останні  роки переживають не кращі часи. Хандра зі спонсорами, тренерами, та футбольними кадрами спонукає команду весь час імпровізувати – балансувати, щоб залишитись у першій лізі. І все ж наш команда має сім поразок при трьох нічиїх і одній перемозі  на полі господаря.  

 Дебют матчу був за господарями. Вони досить швидко віднайшли прогалину в захисті олександрійців, і вже на 4-й хвилині поєдинку забили швидкий гол.  На добиванні першим був Прокіпчук, хоча й Новак парирував перший удар.  

Олександійці відігралися на 17-й хв., коли грубо зіграли проти Грицука в штрафній господарів. Пенальті чітко реалізував сам постраждалий – Грицук. Під  кінець першого тайму відзначився голом і Пономар, який дуже  ефектно замкнув флангову передачу – 1:2 – гості попереду. Слід відмітити, що майже вся олександрійська дружина цього вечора грала  досить активно: Пономар, Грицук,  Запорожан, Голенков, Чорній, Сухоцький.          

 Не пройшло й 10-ть  хвилин  від початку другого тайму, як третій  м’яч затріпотів у сітці воріт «Миколаєва» - це невтомний, невгамовний і раціональний Грицук з середньої відстані примусив голкіпера господарів  Антоненка втретє виймати м’яч з сітки власних воріт - 1:3.

 Третій гол для  понад 2500 миколаївських уболівальників став завершеним фіналом поразки від лідера  першої ліги. Четвертий гол довелося чекати під завісу матчу.  На 82-й хв. відзначився Леонов, який вийшов на поле на 73-й хв., змінивши автора «дубля» - Грицука.

Сьома перемога в семи матчах. Показник, що засвідчує стабільність, поступальність, виваженість, раціоналізм і майстерність тренерського штабу, гравців та керівництва клубом. Гадаю, що в сьогоднішній ситуації – це ще один виклик, що треба рухатись вперед, перемагати чого б це не вартувало.  У перемогах  «Олександрії» олександрійці знаходять певну відраду, зменшується бентежність, з`являється упевненість, що все буде гаразд.

Знаю, що олександрійці, котрі перебувають у зоні АТО, не дивлячись на важку та небезпечну ношу військового часу, слідкують за виступами своєї улюбленої «Олександрії» , радіють її успіху, вірять, що від маленьких перемог у спорті настане велика перемога – прийде мир на благословенну українську землю.

             Іван Мельник

Просмотров: 451 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]