Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
14:41
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Апрель » 1 » Шлях до перемоги. Продовження. Далі буде
13:42
Шлях до перемоги. Продовження. Далі буде

Сергій Тігіпко – український політик, державний діяч, бізнесмен. Свого часу  його називали одним із головних конкурентів на посаду Президента України, але  в «силу  певних причин»  він  не висунув свою кандидатуру, а Президентом став В.Янукович. То був його зоряний час. До 2002 року  він пройшов добру школу  міністерства економіки, яке він очолював при Кучмі та уряді  Ющенка. З останнім розпрощався через «відсутність розуміння прийняття економічних реформ» . Я його добре запам`ятав  по політичній партії   «Трудова Україна»,  яка була утворена  в травні 2000 року ( на 5-ти з`їздах мені довелося побувати в ролі репортера та члена «ТУ»,  - авт.).  А вже  в жовтні цього ж року С.Тігіпко став головою партії, змінивши на цій посаді І.Шарова. Членами політвиконкому стали О.Єдін, В.Пінчук,  А.Деркач  та ін. Високоосвічена людина,  інтелект,  державотворець, прихильник рішучих дій в реформуванні соціальної та економічної сфери. Це йому вдалося провести  кілка років тому, коли пенсійний вік жінок і чоловіків держслужбовців було відповідно збільшено.  Збільшення трудового стажу за яким нараховуються пенсійні виплати.  Тому, сьогоднішній новій владі  він зробив неоціненну послугу на шляху інтеграції до ЄС ( а на Майдані всі говорили в унісон, що відмінять їх, - авт.).  Це будуть його плюси і  мінуси.  Якщо не відміняють – значить вірний шлях було обрано.

Його виборці: Дніпропетровська, Одеська, Квіровградська області. Гадаю, що він буде третім  у списку  після П.Порошенка і  Ю.Тимошенко.

 Михайло Добкін – одна із найскандальніших  фігур на тлі  сучасного політичного стану в країні. Він є членом Партії регіонів, яку  осуджено, на з`їді партії він отримав 312 голосів  на підтримку. На противагу С.Тігіпка – 32.  Йому звинувачують в сепаратизмі на користь  Росії. Гадаю, що освіта юриста, кандидатська дисертація  по федералізації   України не безпідставна, коли Крим так легко відійшов до іншої країни.  Без жодного пострілу і  окрику. Народ сказав своє слово на користь   іншого.  Кандидату буде легко працювати в  східному регіоні ( Харків, Донецьк, Луганськ). Області з великою кількістю населення, а якщо ще Росія «буде активно бути на кордоні» дасть йому   відповідний процент виборців.  За останні  роки Добкін відбувся як політик і керівник Харківщини.  Думаю,що 4-е місце в списку реальних претендентів він займе по праву.

Ще один представник Партії  регіонів, що балатується в Президенти України   Юрій Бойко.  Постає запитання чому партія не висунула єдиного кандидата? У ній відбуваються  певні  перегрупування, чи амбіції окремих її членів не можуть утихомирити керівництво партії?.  Бойко  більш відомий, як газовий міністр України. Він протягом багатьох років  був головним постачальником нафти і газу до країни. В його руках була цінова політика, яка дуже стрибала ( інколи всупереч міжнародним цінам, ми купували ПММ дорожче, - авт.). І це правда. На цьому  «бензинові королі» дуже добре наживалися.  

Суворий, критичний,  самовпевнений  у своїх діях, може приймати  рішучі заходи.  Йому будуть закидати Фірташа –«Росукренерго» . Його буде особливо критикувати Ю.Тимошенко, бо він у той час  критикував її дії . Він батько  шести дітей.       

Іван Мельник, 01.04.14, 12.40.

Просмотров: 487 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]