Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
22:02
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Сентябрь » 29 » Що ж то було?
20:22
Що ж то було?

У 12- му турі футбольної першості серед команд першої ліги лідер ПФК «Олександрія» у виїзному матчі протистояв господарям поля – чернігівській «Десні». Господарі переживають не кращі часи, маючи в активі 8 очок,  і перебуваючи на 15-му  місці серед явних аутсайдерів.

 Гра розпочалася за певної територіальної переваги гостей, але за якихось 10 хвилин вирівнялась. Більше вже почали господарювати на половині поля гостей деснянці. В одній з атак на 21-й хв. матчу в штрафній гравець «Олександрії» зупинив гравця «Десни» не дозволеним  прийом. Хоча, чесно кажучи, гравець господарів вміло  ліг. Суддя в полі, не вагаючись вказав на пенальті. А поспішив. Його чітко реалізував Картушов. Наш голкіпер не зміг відгадати напрям удару.  «Десна» повела в рахунку, і до завершення першого тайму виглядала дещо жвавіше на полі. Гості втрачали частенько м`яч, паси були безадресні.   Відчувалось, що команда Шарана втомлена і не може віднайти свою гру. Навіть ті рідкі контратаки, організовані нападом олександрійців,  не дошкуляли господарям.

 Можливо за відсутності на полі диригента команди  Запорожана (в якого перебір карток, - авт.) нікому більше не було зайняти цю роль. Пічкур часто помилявся в передачах. Та й захист допускав помилки, коли господарі зі штрафної  могли гостро  атакувати ворота олександрійців.

  У другому таймі пішов дощ.  Як не старалися олександрійці, а нічого не виходило. На 68-й хв. Бондаренко «награв» на вилучення.  Звісно, що грати стало важче. Мало били по воротах, мало комбінували, мало рухались. Заміна Старенького на Локтіонова до позитиву не привела. «Десна»  добре оборонялась. І в кінці другого тайму на доданій третій  хвилині спіймала на контратаці  олександрійців. Як результат: Чуланов забиває  другий м’яч у ворота нашої команди.

   Здається, що головна помилка у тому, що не вдалося забити олександрійцям, – вони постійно грали попереду на другому поверсі, а господарі там були на висоті. Інший шлях підступу до воріт «Десни»  гості  не змогли відшукати. Мало було флангових проходів, діагональні передачу не завжди знаходили гравця. Беззубою виглядала ланка  нападу, яка, здається, за всю гру не награла на гольовий момент.

Це вже друга підніжка для олександрійських команд. Нагадаємо,  ПФК «УкрАгроКом»  у 5-му турі  11 серпня в Чернігові  пропустив  у свої ворота 3 м`ячі. Здається, що «Десна» стає для наших земляків незручним суперником.

Третє місце і великі роздуми перед матчем з тернопільською «Нивою», що відбудеться  4-го жовтня . До 20-го туру не так у же далеко, щоб підвести підсумки осінньої роботи – порахувати  чого добилися. Не будемо падати у відчай. Підтримати команду у важку хвилину – це до честі олександрійському уболівальнику. Головне, щоб футболісти  зробили правильні висновки.

Іван Мельник    

Просмотров: 470 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]