Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
08:33
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Август » 25 » Шашковий турнір чемпіонів Кіровоградщини
12:15
Шашковий турнір чемпіонів Кіровоградщини

У день 25-річниці незалежності України, депутат Олександрійської міської ради, голова  депутатської  групи «Сила людей» у міській раді Володимир Дожджаник організував на шахматно-шаховому майданчику турнір призерів області – чемпіонів з шашок. Зокрема, до Олександрії завітав  10- разовий чемпіон області  Юрій Слюсаренко, майстер спорту СРСР – з м. Долинська та призери м. Олександрія та Олександрівки… Всього у змаганнях прийняло участь   15  спортсменів з шашок.   

Відкриваючи змагання В.Дожджаник відмітив про наступне:

- Подібні змагання з шашок та шахів сьомий раз проводяться в Олександрії під прапорами «Нової  хвилі» та «Сили людей». Це вже стало традиційним спортивним святом, до якого ми щоразу  залучаємо більше учасників змагань. Сьогодні я почув, що в Долинській з`явився ентузіаст з відродження спорту з шашок. Ми надамо всіляку підтримку, щоб юне покоління долинчан долучалося до  цього  виду спорту.  Такі змагання – це вияв волі людей до взаєморозуміння, спілкування і спортивної дружби, що згуртовує та об’єднує наш народ.  Мені приємно, що зараз  тут присутні дітки,  що вказує на те, що цей  інтелектуальний вид спорт  буде мати своє гарне продовження. Це наше спільне завдання:  дати нашим дітям здатність якісного розумово - інтелектуального розвитку. Я завжди наголошую:  берете участь  у змаганнях – долучайте до них і своїх дітей, онуків. Бажаю всім учасникам змагань доброго настрою, радості, добра і перемоги.

Від імені «Сили людей» депутат привітав  О.Марченка з 70 - річчям  та О.Діброву (смт. Олександрівка)  з 50- річчям та вручив  матеріальні  винагороди. 

За підсумками  змагань переможцями  стали команда з Олександрії, що набрала 16, 5 очок, на другому місці майстри  гриз шашок з Долинської  - 8, 5 очок та третє місце за олександрівцями – 5 очок.  Дипломи і матеріальні винагороди стали доброю згадкою про проведений  в чергове турнір.

І.Мельник   

Просмотров: 1146 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]