Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
01:29
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Ноябрь » 24 » Шалений успіх аграрїів на фоні "Олександрії"
21:00
Шалений успіх аграрїів на фоні "Олександрії"
 Справді, шалений успіх першолігівської  дебютної команди нинішнього чемпіонату з берегів р.Бешки, с.Головківки, Олександрійського району, Кіровоградської області, неабияк здивувала і фахівців, і функціонерів від футболу, а головне  поцінувачівв великого футболу. Прийшов на пам`ять нікопольський "Колос", який не один рік був серед лідерів першої ліги радянського футболу, а одного разу його "зупинили" за крок до вищої ліги СРСР. Сьогодні може  повторитися подібне, але "зупиняти"  ніхто вже не буде аграріїв, з огляду на зникнення "Кривбасу",  незрозумілого стану "Арсенала".
Про це  чітко дав зрозуміти  президент ПФК" Олександрія" Сергій Кузьменко, на прес- конференції, недільного дня, для місцевих ЗМІ, з приводу закінчення  першого кола з футболу серед команд першої ліги.  Його думки були передбачуваними, зрозумілими.
Перемога аграріїв над одним із потенційних лідерів Чемпіонату чернігівської "Десни", вивела  сільську  команду на почесне  7-ме місце ( станом на 24.11.13). Завдання керівництва клубу  ввійти в десятку,- виконано. Дочекаємось результату гри між тернопільчанами та сумчанами, що і визначить остаточне  місце "УкрАГроКому". При будь- якому рахунку (якщо в ньому не буде забито більше 5 м`ячів, - авт.) аграрії посядуть остаточне 8-е місце.  Позаду залишаються команди обласних центрів: Суми, Кіровоград, Тернопіль, Полтава, Миколаїв, Київ.
 Зрозуміло, що "свіжа кров" - новачок  першої ліги "УкрАгроКом", заявив про себе досить таки потужно. Головне, що команда має великий внутрішній потенціал - запас стимулу, бажання підніматися вище і вище в турнірній таблиці. У перших турах, коли команда посідала останнє місце, у тренерів не було сумнівів, що гравці від матчу до матчу будуть набирати очки. Так і сталося. Зацікавленість до гри команди зростала пропорційно. Було з кого брати приклад - "Олександрія" зі своїм досвідом, авторитетом і успіхами, стала хорошим стимулом руху вперед.
Однак, для багатьох було незрозумілим: навіщо С.Кузьменко взявся тягти дві команди? І сьогоднішні слова про злиття команд в одну, про завтра "Олександрії", про перспективи обох команд актуальні були протягом всього  цього часу.  Сьогодні обом командам до снаги ставити підвищені завдання. Команди на ходу,  мають добрих спонсорів, справді  фанатів- меценатів, але давайте повернемося  у часі назад, коли С.Кузьменко, практично, врятував "Олександрію"  від зникнення з футбольної орбіти. Тоді він чітко висловився, що двері клубу відкриті для всіх бажаючих, хто хоче матеріально  підтримувати "Олександрію"- своє місто. Умови: від реклами і далі. На жаль, на той час ніхто не побажав допомогти команді. Усі зраділи, передихнули, заспокоїлися. Футбол -живий!  Не проявив місцевий бізнес зацікавленості в об`єднанні по створенню соціального проекту, що серйозно допомагав би вирішувати "Олександрії" інші завдання. Зайняли позицію: моя хата з краю, нічого не знаю. Правда, почесні місця в ложі не залишили... Роками одні і ті ж обличчя.
 І реконструкція ринку потрібна, і європейська площа, і нові робочі місця... але не треба забувати тих, хто частину свого життя віддає футболу, хто підтримує нас на виборах, через кого наше місто відоме в футбольному світі.  Про створення  народної команди говорив  у свій час М.Лавренко, який бився, як риба об лід наодинці на протязі 20 років. Всі думали, що це навіки... Є бізнес у місті, було б бажання поділитися десятиною, сам бог велів, тим більше, що це не в пісок.
Тому і висловив різні долі командам С.Кузьменко, бо компаніїям-аграріям цікавіше підтримувати своїх аграріїв, яких вони народили. І тут нічого дивного, і осудного не може бути.
Я за те, щоб  обидві команди радували уболівльників, але я проти експлуатації однієї людини. Хочемо футбол - бізнес, організуйся в футбольний банк, і вас не забудуть вдячні олександрійці. Інакше нас чекають зміни.            
 Олександрія без футболу - не Олександрія. Чим ми ще можемо зацікавати наших гостей?  Чим більше ми пишаємось?
 Небайдужий 
Просмотров: 475 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]