Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
18:30
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Январь » 17 » Сергій Кузьменко: «Бюджет країни – це соціальні гарантії благополучного життя людей»
19:12
Сергій Кузьменко: «Бюджет країни – це соціальні гарантії благополучного життя людей»

  Без плану – чіткого ведення всього народного господарства країни, не може бути поступального економічного та соціального розвитку держави.  Народним обранцям не вдалося прийняти бюджет країни напередодні новорічних свят. Причина – небажання опозиції до конструктивного діалогу з більшістю. Постійне блокування трибуни  Президії Верховної Ради змусило парламентську більшість  перенести  прийняття головного  річного економічного документу  країни на 16 січня 201 4 року.

 Саме цього дня країна повинна була мати річну конституцію за якою українці мали жити і працювати на протязі 2014 року. Народний депутат України С.А.Кузьменко, з яким  довелося поспілкуватися в Києві того дня, так прокоментував  важливість прийняття бюджету:

- Ще напередодні нового року депутати мали змогу детального ознайомлення з проектом бюджету – 2014. Уважно його вивчивши, внісши поправки,  його віддали на погодження в комітети та у фракції.  З першого разу не вдалося проголосувати за його прийняття. Але ж треба розуміти, відповідально усвідомити,  що країна не може жити без бюджету. Освітяни, медичні працівники, працівники культури, державних установ не повинні бути залежними від політичних негараздів. Школи,  лікарні, дитячі садочки повинні повноцінно працювати. У Олександрійському виборчому окрузі люди чекають підвищення пенсій, зарплат, стипендій; фінансування на будівництво нового дитячого садочка в Новій Празі; продовження газифікації сіл району. Виборці чекають ремонту доріг, якісного поліпшення роботи медичних  та закладів культури.  Бюджет – 2014 саме й  передбачає соціальну орієнтованість його на вище сказане. Праця  працівників бюджетних установ буде збільшена  на 15 %, в два етапи зросте  розмір мінімальної заробтіної платні, студенти також матимуть більшу стипендію, наші пенсіонери отримають підвищення пенсій на 8%.  З нового навчального року школярі старших класів будуть харчуватися безкоштовно - за рахунок держави.  Бюджет передбачає виділення 6 млрд гривень на виплату заощаджень вкладників колишнього ощадбанку СРСР . Підвищення зарплатні чекають військові, працівники державних органів управління. Вся країна  чекає бюджету, бо це забезпеченість  нормального функціонування  життя. Хто може бути  проти?  Усі люди зацікавлені  в його прийнятті. Тому, він і був прийнятий більшістю  усвідомлених депутатів. 249 народних обранців віддали свої голоси за його прийняття.  Всі добре розуміють, що країна повинна розвиватися економічно і соціально.  Бюджет-2014 буде бюджетоутворюючим, він передбачає виділення коштів на  будівництво нових підприємств  та модернізацію підприємств  важкої індустрії. Перед Урядом стоїть завдання: не тільки  виконати цей бюджет, а й  перевиконати – подолати економічну  кризу.  - Від  свого імені хотів би передати слова вдячності обласній владі, соціально-орієнтованому бізнесу, районній владі, активним членам Партії регіонів, депутатам усіх рівнів,  виборцям Олександрійського  виборчого округу, котрі роблять все від них залежне, щоб життя людей в кожному  конкретному селі покращувалося незалежно  від  сьогоднішньої політичної ситуації. Нам це вдається робити, і ми це будемо робити, щоб люди відчували постійну відповідальність влади за долю людей, - відмітив Сергій Анатолійович по завершенні зустрічі.

Іван Мельник

Просмотров: 557 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]