Поздравляем Вас Гость
Среда
01.05.2024
23:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Ноябрь » 26 » Селище газифікується
23:22
Селище газифікується

Ще два роки тому  новопражці не були впевнені, що в них буде газ.  А він став реальністю завдяки волі  і  старанню  держави, районної влади та групи компаній ТОВ «УкрАгроКом». Тоді голова РДА, нині народний депутат України,  член Партії регіонів С.А.Кузьменко твердо запевнив мешканців селища: за 2 роки  їх мрії  про газ стануть  реальністю.

-         -  Сьогодні вже  створено  10 кооперативів. На черзі ще – 3. Голубий вогник  у своїх домівках мають біля 300 жителів Нової Праги.  26 листопада стало  святом для  членів газового кооперативу №10, де керівник Валентин Мішкевіч. Люди дружно згуртувались, і в досить короткий термін підвели газ до своїх осель. 10 з 30 членів уже сьогодні відчули, що таке газ у  домівці. Все життя мріяли  новопражці про газ. Сьогодні вона здійснилась. Надзвичайно велика заслуга  в цьому райдержадміністрації на чолі з В.М.Згамою та нашого народного депутата Сергія Анатолійовича Кузьменка, який завжди свої обіцянки виконує.  Сказав – зробив!  Зараз ми поїдемо вітати людей і ви почуєте відгуки про владу і  народного депутата, - наголосила селищний голова Ольга Горбенко.

Від імені народного депутата, членів кооперативу  привітав його помічник Ю.Гугленко, який  передав сердечні слова вітання від С.А.Кузьменка  з нагоди довгоочікуваної події:

-        - Відтепер  газ буде зігрівати не тільки ваші домівки, а й серця. Це добре, що  нашими спільними зусиллями маємо благо цивілізації – газ. Знаю, що нелегко  було вашу мрію втілити в життя, але разом ми змогли здолати всі негаразди, і сьогодні у вас свято. Нехай побільше буде радісних подій у ваших родинах.

 Присутні  на зібранні щиро подякували С.А.Кузьменку за його державницьку відповідальність - дотримання слова і діла в питанні активної газифікації Нової Праги.  На довгу загадку члени кооперативу гуртом  сфотографувались. 

 А  через кілька хвилин  селищний голова О.Горбенко разом з помічником народного депутата  відвідали інваліда дитинства І.Зигіна, який свого часу просив сприяння С.А.Кузьменка  у підведенні газу до його оселі. 

Радісно, зі щасливою посмішкою задоволення, зустрів гостей господар:

-       -  Не віриться, що в мене вже годину палає голубий вогник у домівці. Зайдіть і подивіться. Вже тепло, головне -  тепло на серці, в душі від того, що С.А. Кузьменко свою обіцянку виконав – надав мені можливість мати газ. Знаєте, я вірив, що він допоможе, не забув, молодець.  Передайте йому велику подяку, і нехай його бог охороняє від всіляких негараздів.

Партія влади, делегувавши  своїх кращих представників до вищого законодавчого органу – Верховної Ради України, може пишатися роботою  члена Партії регіонів  С.Кузьменка, який  приймає постійну та активну участь  у покращенні добробуту мешканців  103-го Олександрійського  виборчого округу. І це не слова – це істина.    
І.Мельник
Просмотров: 452 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]