Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
16:31
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Ноябрь » 6 » С.Кузьменко про газ, працю та про кадрові змиіни в КОДА
00:11
С.Кузьменко про газ, працю та про кадрові змиіни в КОДА

Питання стосовно  заступників губернатора залишаються на порядку денному - вже  існує  бачення їх позитивного вирішення. Та сьогодні є завдання щодо успішного проведення опалювального сезону. Відповідно нових заступників, то  С.Кузьменко готовий до діалогу з громадськістю, депкорпусом  облради та керівниками провідних промислових підприємств, представниками політичних партій.

- Часу для зволікань немає, є нагальні питання, які треба вирішувати і їх досить багато, але без команди однодумців зробити це важко, - так прокоментував Сергій Кузьменко формування команди заступників голови ОДА.

Нове коло обов’язків, за словами Сергія Кузьменка, ляже на плечі першого заступника голови ОДА, а саме - вирішення проблемних питань учасників АТО та їхніх родин і переселенців, а також він відповідатиме за підтримку Збройних Сил України в цілому. Керівник області очікує що з приходом нової людини на цю посаду буде відпрацьовано реальний і дієвий механізм допомоги військовослужбовцям і внутрішньо переміщеним особам в межах країни.

С.Кузьменко повідомив, що колишній перший заступник голови ОДА В.Серпокрилов працюватиме радником голови облдержадміністрації на громадських засадах – "за таких складних умов, як зараз, не можна нехтувати досвідом і професіоналізмом справжніх спеціалістів своєї справи".

Складні завдання стоять і перед виконуючим обов’язки керівника обласного держземагенства. Зарекомендувати і показати себе у нього є час в період формування коаліції та уряду – про що зазначив Сергій Кузьменко. А справжнім випробувальним завданням для виконуючого обов’язки начальника головного управління держземагенства в області може стати вирішення земельного конфлікту у Голованівському районі, де місцева влада великий земельний масив передала у користування в одні руки, зрозуміло, що подібне рішення неабияк збурило місцевих фермерів. І взагалі сільгоспвиробники області мають намір рішуче відстоювати свої права, минулої п’ятниці відбулось засідання асоціації фермерів області, де з-поміж низки вимог прозвучало і побажання призначити керівником обласного держземагенства вихідця із Кіровоградщини. Можна говорити, що в особі голови ОДА фермери загалом матимуть підтримку, адже Сергій Кузьменко наполягає на узаконенні такої позиції, коли по закінченні терміну дії договору оренди земельної ділянки попередній орендар наділятиметься пріоритетним правом на його продовження.

Зрозуміло, що обговорення під час апаратної наради першочергових проблем і завдань тижня минулого і поточного неможливе без питань, що стосуються опалювального сезону. За словами голови ОДА, опалювальний сезон в області розпочався 22-23 жовтня. Сергій Кузьменко не приховував того факту, що технічна готовність Кіровоградщини до опалювального сезону, про яку звітували чиновники на папері, не завжди знаходила підкріплення фактами. Це красномовно засвідчила і низка критичних публікацій у ЗМІ, що виділив голова облдержадміністрації. Сергій Кузьменко наголосив, що при мінусових температурах повітря, що вже мають місце бути, треба не просто говорити про опалювальний сезон, а мати реальне тепло і в оселях, і в закладах соцсфери по факту. Він також вказав на досягнуті домовленості на рівні керівництва держави про поставки природного газу, що дозволять закрити прогнозований дефіцит для нормального проходження зимового періоду.

 

З сайту КОДА

Просмотров: 430 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]